Jimmie Åkesson (SD) om “krig på gatorna”

Av | september 6, 2019

“Några har reagerat på mitt uttryck om “krig på gatorna”. Jag vågar hävda att det är en fullt rimlig beskrivning av en verklighet där rivaliserande gäng närmast dagligen skjuter ner varandra på öppen gata.

Man måste inte hålla med mig, men en bra start för att lösa ett problem är att erkänna dess existens.”

Jimmie Åkesson (SD) på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

9 reaktion på “Jimmie Åkesson (SD) om “krig på gatorna”

 1. Tommy Karlsson

  Svenska befolkningen inser tyvärr inte allvaret i det som händer just nu i Sverige.Och det kommer mer det kommer de att både se och höra,själv funderar jag att flytta från detta land,för det är tyvärr inte säkert att bo och vistas ute på gatorna längre.Regeringen behöver väl inte ha möten om en en så enkel sak om mord på ljusa dagar,på öppna gator.Det är bara att rekrytera fler poliser,ge dem högre löner mm.De lever ju i jobbet med vetskap när de går till jobbet,så kanske de ej kommer hem igen,borde vara det yrke som skall ha högsta lönen,och inte de politiker som sitter på sina möten och under tiden skjuts det hej vilt på våra gator,som oftast är invandrare som utgör detta hot mot oss svenskar.Nej,Stefan Löfven Avgå och det nu,sätt någon som vågar att ta tag i saker och inte fakta med dessa gärningsmän,in med dem för gott,eller sparka dem utanför våra gränser.
  Tvi fan för lekstugan i det så kallat dagis riksdagen.

  Svara
  1. Aina

   Regering sluta att se igenom allt som händer, säg inte så här. Nu skall vi ta itu med gängbrottsligheten. GÖR DET DÅ!! Vi som föddes på fyrtiotalet har jobbat hårt nu är vi äldre vi vågar inte gå ut snart utan livvakt. Vänd om regering gör bättring Var inte fiende till varandra i regering lär er samarbeta. Ta vara på varandras lösningar även det står i Bibeln, som är en handbok för livet Hur vi skall leva.

   Svara
 2. Berra Fors

  Våldet har inte ökat säger Löven. Människors lika värde är viktigt säger Löven. Vi måste öppna våra hjärtan säger Löven. Det lönar sig på sikt säger Löven. Klyftorna i samhället har inte ökat säger Löven. Vi ska ta i med hårdhandskarna säger Löven. Gängkriminaliteten måste bekämpas säger Löven. Knarkarna bor i Djursholm säger Löven. Jag är en svetsare och man av folket säger Löven. Vad händer??? Ingenting som vanligt. Jag kan rabbla upp hur många floskler som helst som den idioten har sagt. Med andra ord är det bara tjäbbel och åter tjäbbel. VAKNA UPP FÖR I HELVETE. LÖVEN ÄR EN IDIOT.

  Svara
 3. Carl den 12

  Henrik, Tommy och Berra=👑👑👑
  Vad ända in i Hälsinglands djupaste, snårigaste skogar och djungel, med fåglar, papegojor och annat övrigt löst bös, är det frågan om ???
  Jag önskar en omfattande sifoundersökning om hur många människor som är med i matchen och som går att lita på och har sunt förnuft ???
  Vad är det för komasituation och förlamning av masspsykos Sweas befolkningen har hamnat i ?

  Calle som vädjar till dig Stefan, om du inte kan svetsa och foga ihop vårat splittrade land, så var så god och avgå och låt inte prestigen bli Sveriges highroad to hell, som vi befinner oss i och våldet bara skruvas upp och eskalerar ännu mer.
  Tyvärr bor jag i Göteborg och just i denna SDN som jag bor i, så har vi inte så många terrorceller, men har goda vänner som tyvärr bor i förorterna, där dom bara vilar i väntan på att. Stefan och övriga i riksdagen, i går var jag på Palace James Scott vid Brunnsparken och mitt upp i alla dans, sång, drinkar, skratt och bus, så säger min vän som är högt uppsatt på Volvo: Tänk om det smäller av en bomb här !!!
  Jag säger: Vi får försöka att ha det så roligt vi bara kan, för snart är det försent.

  Snälla Stefan, jag vädjar till dig och din regering att lyssna på oss innan det är försent.
  Glöm inte av oss som började arbeta i tonåren, flyttade hemifrån och övriga skattebetalare=byggt upp detta land som vi har ärvt utav våra förfäder.
  Våra förfäder hade ALDRIG accepterat det här isärsamhället vi lever i dag, som finansieras utav oss skattebetalare.
  När ska ni i regeringen öppna upp era hjärtan för oss som är krossade, för det ni har öppnat upp era hjärtan inför ???
  Är vi Sverige det glömda folket, precis som mina förfäder samerna har tryckts tillbaka i urminnes tider 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

  Svara
 4. Tomas

  Ingen är väl förvånad över att Åkesson överdriver och katastrofförklarar varje störning. Det gör ju alla missnöjespolitiker.

  Svara
 5. Carl den 12

  Kan du med lite mer ord och text förklara hur och vad du menar ?
  Var bor du, vad röstar du på och har folket det gott där du bor ?

  Hälsar Calle som bor i Göteborg Sveriges mest is-tätaste stad och bor i en SDN, som sakta men säkert börjar att bli mer otrygg.
  Jag arbetar natt i “gruvan” och röstar blankt och kommer att fortsätta att göra det, om vi inte får in ett parti som lyssnar på sitt folk och kan kombinera både intellekt och empati=ser tyvärr varken tillstymmelse till det i något utav dessa parti💔.
  Eller gör du det Tomas och isåfall, vilka skulle du varmt rekommendera oss att rösta på som kan göra gott för Sverige, även om vi lever i helt olika världar du och jag ???

  Svara
 6. Leffes

  Det som händer i förorterna måste ju vara etniska Svenskars fel, svenska ungdomar som skjuter på invandrare. Eller har jag blivit felinformerad av de politiskt (in)korrekta medierna? För det har ju inte alls med invandring å integration att göra, det är ju inte där problemet ligger tydligen. Det behövs bara flera poliser så är problemet löst. Bra jobbat alla jävla skitregeringar vi haft de senaste 20 åren, att ni har tagit lärdom av andra länder i samma situation. Kanonbra jobbat 👍🍻

  Svara
 7. Annikki Martti

  Nu har vi hamnat där – djupare varje dag som tiden går under senaste 20 åren – där vad jag insåg skulle hända efter omröstning om EU.
  Förstod att EU skulle ” lura ifrån oss” så småningom vårt land och Norden med fin samarbete sinsemellan.
  Regeringen har blivit totalt hjärntvättat av EU och med sina beslut “har sålt sitt land ” till ” alla som behöver hjälp och skydd ” pga kriget i deras länder. Vem tillverkar krigsutrustninar dit?
  I helhet styrs hela världen av en liten maktelit där finns represerat 4-5 personer från Sverige( t ex Löfven).
  Det känns som Löfven m.sin regering offrat sina invånare till ” elaka, stygga vargen” istället för att skydda sina invånare. Enkel jämförelse – hem ska vara en trygg plats för alla boende – då öppnar familjens far&mor dörren till vargar och ser på vid sidan om vem av egna barn springer ut el stannar och överlever i bästa fall.
  Pengar kan jämföras m. ett Spelberoende. En önskan till Jultomten – En dröm om ” Frid på jorden” – är en saga som kommer aldrig bli sann.
  Jag vill ha Norden tillbaka & ut från EU. Kosta vad det kostar men Vår trygghet ,kultur , hälsa är mycket mera värt än slänga enorma summor t konsekvenser genom EUs medborgarskap. Slut med att dela Nordisk medborgarskap till ngn med annat etnisk grund. EUs syfte var fr.början hjälpa de krigsdrabbare i sina länder el deras grannländer som skulle ha blivit mycket billigare samt mindre smärtsamt för oss här i Norden och för de med sina krig traumor samt annat etnisk grund.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *