Alex Schulman är rädd

Av | september 8, 2019

Nu är det till och med troligt att SD blir Sveriges största parti vid nästa val, skriver Schulman i Expressen. Ja vad trodde han? Som man ropar får man svar. Det är på tiden att dessa hatare tar till sig det faktum att allt färre är beredda att ingå i ett samhällsexperiment.

Schulman har aldrig kunnat förstå, liksom svensk politik att de inte upprepat kan exkludera en stor del av folket från viktiga samhällsfrågor. De har utan att tillfrågas kastats in i ett samhällsexperiment. 

Klyftan mellan svensk politik och väljare är avgrundsdjup. Många inser att Sverige behöver en ny regering. Polisen famlar i mörket, kommun efter kommun krackelerar, regeringen tar politiska beslut som förvärrar läget i samhället och politikerföraktet ökar för varje dag. 

Tack vare journalister som Schulman, som agerat lakej åt makten går nu Sverige mot en kris i den kommunala välfärden. Pensionärer, sjukhus och räddningstjänster skickar dagligen ut alarmerande meddelanden. Människor avrättas, skjuts ihjäl, våldtas. Det sprängs och bilar brinner. 

Och det viktigaste fortsätter att vara att hålla undan Sverigedemokraterna, år efter år samma sak, allt medan Sverige går från kris till kris.

Vare sig Schulman eller svensk politik (undantaget KD), tycks ej heller förstå att liksom allt annat utvecklas åsikter över tid. Samma sak med attityder och framtidsvisioner. De svenska politikerna saknar förmåga att förstå de genom sin ansvarslösa politik tvingat väljarna ta ställning. Det är många som kommer rösta på SD enbart för att få bort nuvarande regering och för att få till ett starkt högerblock. 

Schulman, liksom stora delar av Sverige har medvetet undvikit att tänka i termer av orsak och verkan. Det allvarligaste exemplet är att den egna befolkningen med stort engagemang trycks undan för att ge plats åt invandringen; människor som kommer från länder med för oss fullständigt verklighetsfrämmande värderingar och attityder. 

Det kommer bli ett bittert piller att svälja den dag som Schulman inser att folket fått nog och röstar fram SD som Sveriges största parti. 

Allt fler inser att Sverige är på väg att bli ett land ingen känner igen, och få vill leva i. Det finns en orsak till att svenskar börjar fly mellan städerna. Om vi inte får ett nytt styre, kommer de som kan, ta steget och fly landet. Och om det händer, ja då försvinner väldigt många skattebetalare. 

Nu är tiden förbi, men många svenskar har insett den obehagliga sanningen att girighet, självbelåtenhet, missriktad feminism och påhittad humanism är en del av det samhällsexperiment de utsättas för.

Expressen… 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

4 reaktion på “Alex Schulman är rädd

 1. Carl den 12

  Så rätt Madeleine👸
  Jag är mäkta förvånad, över att inte alla med förstånd till hands, kan se att man kan driva folk att rösta på SD, när dessa gormar om rasism, när det finns folk som lyfter upp något ang SD politik.
  Det kallas demokrati❤
  För inte kan det väl, finnas människor i detta land som håller med det parti dom röstar på till 100 % ???
  När jag var aktiv i ett parti i Göteborg, så hade jag givetvis hjärtefrågor jag ville driva lite extra som klassfrågan, fysisk och psykisk hälsa och hbtq bla, men fick inte något större gehör för det.
  Det var mer intressant att diskutera friår, trängselavgifter, som jag var helt ointresserad utav.
  Och jag var också helt ointresserad utav alla konflikter som försegick, förutom när en partikamrat blev utfrysta och mobbade.
  Kan säga, att kvinnor kan prata mycket dumheter, men när män gör det, så är det på en sådan låg nivå att tårarna nästan kommer fram.
  My god, vilket fulspel jag såg och hörde och när jag var med på valvakan år 2014, så bestämde jag mig för att avsluta min tid i detta parti.
  När valresultaten kom fram, så skrädde dom inte orden precis, utan det gift som kom fram mot exempelvis FI, SD, var på en sådan låg och oprofessionell nivå att man trodde man hörde fel.
  Och detta var yrkespolitiker som var bland dom värsta och jag fick höra att det var samma visa uppe i Stockholm ang dessa interna konflikter.
  Vi var många som splittrades, många gick vidare till andra partier och jag ville inte ha med varken politik eller politiker att göra, någonsin mer.
  Nu blev jag inte själv illa behandlad utav partiet, men alla konflikter och mobbning stod mig upp i halsen och det som var det mest beklämmande att se och höra var hur dom behandlade kvinnorna inom partiet.
  Allt ifrån att frysa ut, nonchalera och kommentera deras utseende.
  Sitta och viska och skratta, när en kvinna talade var inte helt ovanligt att se, denna fula härskarteknik……………….
  Minns att vi var på ett stort möte och en man hade i uppdrag, att gå runt bland åhörarna med microfon och dom fick ställa frågor till pamparna på scen.
  Vi var flera som reagerade på att microfonmannen bara gav micken till dom han favoriserade och när vi skulle gå ut och äta och dricka, så var det en man som fick höra att han inte var man pga, att han inte drack öl och var dessutom fattig.
  Jag bara kände, att det här är inget parti jag är med i, det här är en sekt utav människor med ovanligt dålig självinsikt.
  Men, nu tillbaka till denna Alex som jag till och med varit inne på, borde vara medveten om att han har sådan makt i media och bör ha koll på rent psykologiskt och strategiskt att folk som man retar upp, sällan gör som man säger, utan tvärtom.

  Calle som rekommenderar SD att inte lägga en enda krona på valkampanjen år 2022, då så många motståndare redan har gjort bort sig och rullat ut mattan åt er.
  Själv är jag fortfarande bränd efter denna insyn i politikens värld och vill flagga🇸🇪 för att jag med största sannolikhet kommer rösta blankt igen…………………………
  Om vi inte får in något nytt parti i riksdagen med ett stort❤för svenska befolkningen och ett stort❤för moder Swea som behöver det nu och det jäkligt snabbt👍❤🌟🇸🇪

  Svara
 2. Mats johansson

  Ut med den jävla regeringen dom jävla landsfärrädarna fy faen för sånt folk som skiter i dom svenska folket och ger mer pengar till invandrarna än till svensken fy faen för dom det är ju dom jävlarna som skjuter o mördar våltar hela sverige kan inte fatta att dom Bättre den jävla regeringen flytta till muslimland dom tycker ju så jävla bra om det packet dom tar hit

  Svara
 3. Guy Björkskog

  S, L och C dom lägger mest rechurser på invandrare skulle jag få en 3:e del vad dom får skulle jag leva i lux. En sak som tex alla partier utom SD verkar ej fatta vad en invandrare kostar att försörja. Dom andra partier för utom SD har klaragjort kostnaden till och med rättsväsende dagar med dom. Låt dom straffas i sina hemländer och sitta av sina straff. Då behöver fångvården ej byggas ut?? Hur mycket spar Sverige???
  Men dalta de kommer bara att fortsätta tills SD blir Sveriges största parti. Då kan anra partier leka i sandlådan

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *