Varför alltid de äldre?

Av | september 9, 2019

”Alliansstyret i Sollentuna planerar att höja avgifterna för mat på äldreboenden och i hemtjänsten, skriver nyhetssajten SollentunaDirekt. Matavgiften för brukaren kan gå från en månadskostnad på 2 641 kronor till 3 400 kronor med det nya förslaget.” (Omni)

Det här kommer slå hårt mot en redan utsatt grupp. Jag förstår verkligen inte varför man håller på så här. Våra äldre får det allt svårare att ha råd med det mest basala. Och det i ett land som säger sig stå upp för den svage.

Jag hoppas att förslaget inte går igenom.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *