ALF SVENSSON (KD): BRYT ISOLERINGEN AV SD!

Av | september 11, 2019

Det säger nu den tidigare KD-ledaren Alf Svensson och efterlyser en uppgörelse med SD om både brottsligheten och migrationen.

– Det är politiskt klokt att inte låta Sverigedemokraterna segla vid sidan av längre, säger han och ger därmed sin efterträdare Ebba Busch Thor full uppbackning efter hennes omdiskuterade invit till SD.”

GER EBBA FULLT STÖD
Alf Svensson ger också Ebba Busch Thor fullt stöd för partiets nya förslag om skärpta försöjningskrav vid anhöriginvandring – även det kontroversiellt internt.

– Det är inte fel att man får ta ansvar när man kommer hit. Det är en självklarhet, och där har vi varit för slappa, säger han och fortsätter.

– Man talar väldigt mycket om mänskliga fri och rättigheter, och det är bra, men vi måste också tala om att det ska ställas krav, säger Alf Svensson.

EFTERLYSER FÖRÄLDRAANSVAR
Alf Svensson anser att familjeperspektivet och frågan om föräldrarnas ansvar måste upp på dagordningen när gängvåldet och skjutningarna nu diskuteras.

– Man måste se till föräldraansvaret. Om vi ska komma till rätta med brottsligheten så måste vi få föräldrarna att inse att de har ansvar för vad deras barn gör på fredagskvällen. Jag saknar det perspektivet, säger han.

– Det är föräldrarna som har ansvaret, och det ansvaret måste de tvingas ta om vi ska lösa det här.
Det räcker inte med 10 000 fler poliser.

Länk: https://www.expressen.se/…/alf-svensson-bryt-isoleringen-a…/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *