Vi får tacksamma att fler nu uppmärksammar Stefan Löfvens oförmåga som statsminster.

Av | september 11, 2019

Expressen: Nu är det själva regeringspolitiken som samordnas. Stefan Löfven leder inte längre Sverige, han samordnar på sin höjd diverse samtalsklubbar som ska presentera lösningar på samhällsproblemen i framtiden.

”Någon verklig krisinsikt finns inte, trots våldsvågen. När konkreta förslag väl kommer är det för lite, för sent. De utlovade pengarna till domstolarna är långt mindre än behovet. Och löftet om hemlig dataavläsning i regeringsförklaringen utlovade Stefan Löfven redan efter terrordåden i Paris. För nästan fyra år sedan.”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: 

3 reaktion på “Vi får tacksamma att fler nu uppmärksammar Stefan Löfvens oförmåga som statsminster.

 1. Ulf

  När man landat i sin avklädda fullständiga inkompetensnivå finns bara tomma ord och rena meningslösheter kvar att kommunicera.Detta är ett skolexempel på detta.Den stora förloraren är Sveriges befolkning och Sverige.

  Svara
 2. Carl den 12

  Jag skriver på med mitt namn, bums=Calle 12 är med er på denna namnlista.
  Och till dig Stefan, du är bara dock en man som klamrar dig fast vid makten, medans du bara visar upp, dag ut och dag in, att du inte är rätt man på rätt plats……………
  Och vi urinvånare och alla ni som kom senare och var med och byggde upp Swea, får betala priset på alla olika tänkbara sätt och vis……………………………………………………….

  Svara
 3. tony

  Hur kan man utestänga och isolera Sd . Som skulle vara Sveriges största parti utan sossarnas import röster ? Det hör inte hemma in så kallad demokrati ! Det är smyg diktatur ! och ett fall för Europa domstolen tycker jag. Diktaturens kreatur måste stoppas .

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *