SVERIGE. Plötsligt omvandlades skattebetalare till försörjare av andra.

Den humanitära stormakten som skulle skriva andra på näsan, och ge sig själva en plats i historieskrivningen var inget annat än ett totalitärt luftslott. Ett mångkulturens Mecca som från början byggde på att ställa grupp mot grupp där en av grupperna måste tystas för att de skulle få sina väljare att rösta på dem. Plötsligt var terroristen värd mer än den som i generationer levt i och byggt upp landet. Ondskan skulle mötas med kärlek och förståelse. Annars … Plötsligt omvandlades skattebetalare till försörjare av andra. 

Förklaringen är lika enkel som den är obegriplig. De ville ha nya röster. En grupp som skulle älska dem och vara dem trogna i all tid och evigt. Och tacksamma, men bara gentemot dem. De ville ha dem så mycket att de anpassade sig till deras krav, och krävde att alla svenskar också skulle göra det. Om inte, ja då hanterades de som ondskan istället. 

Undfallenheten och beredvilligheten har kostat så mycket: ett brutet samhällskontrakt, svensken som i generationer levt i landet är inget värd. All den kunskap, moraliska plattform och värderingar som svensken bär med sig är rasism. 

För att ro sitt Mecca iland utnämnde Partiet sig själva att utöva censur och tvinga samhället att enbart prata om det de ansåg passade deras nya väljare. Inget fick störa. Då kom också lögnerna. Man ljög för oss. Bedrog oss. Talade om för oss att om vi inte tyckte som det Partiet var vi rasister och främlingsfientliga. Men nu går det inte längre. Lögnerna har serverats för länge.

Idag stannar folk inne om kvällarna. Affärer stänger tidigare om de kan. Föräldrar följer ängsligt sina barn till och från skolan. Kvinnor tar omvägar. Djur används som fotbollar. Barn rånas på sina tillhörigheter. Flickor misshandlas av grupper. Ett moraliskt förfall som fått fäste. 

Det fanns en opposition. Idag betraktas den närmast som en skattefinansierad samtalsgrupp. De pratar men agerar sällan. Medlen de har för handen används inte. De kritiserar men inser inte själva att de liksom det Partiet just bara pratar. 

Ett sekulärt land som Sverige fanns en gång till för alla. Nu filtreras landets frihet och demokrati genom det Partiets politiska “lagar” om censur, lögner och ett påtvingat samtycke om ansvarslös invandring. Det partiet har tappat sitt moraliska kompass och sin ideologiska plattform i sin jakt på nya väljare. Bakgrund spelar roll, liksom kön, ålder, hudfärg för det Partiet. Genom det har de tillfälligt hittat en slags åsiktsgemenskap med sina nya väljare. Medan svensken och det svenska samhälle de byggt upp slängts på sophögen.

Det Partiet – Socialdemokraterna borde ställas inför skranket och avkrävas ansvar. 

Bildkälla: Pixbay


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 tankar på “SVERIGE. Plötsligt omvandlades skattebetalare till försörjare av andra.

 1. Tomas

  Jodå, vi är alla försörjare av andra i delar av vårt liv när barnen vuxit upp försörjer i barnfamiljerna barn och deras skolgång. Xroska försörjer sjuka. De som har arbete försörjer de arbetslösa. Det kallas välfärdssamhälle. Hur vill du ha det istället?

  Svar
  1. JS

   Att inte importera mer människor att försörja som i många fall inte vill anpassa sig till svenska samhällskontraktet, livsstil osv, att inte bidra med pengar för skumma religiösa att utnyttja i sina källare, att inte försörja importerade människor som tycker vi svenskar har fel i vårt sätt att leva och drar vissa områden 200 år tillbaka i tiden i sättet att tänka samt indoktrinera sina barn som sen växer upp som nysvenskar med ett i mina ögon ganska religöst och olikt sätt jämfört med vårt sätt att leva och tvärtom mot det sätt som gjort sverige till sverige och inte till ett uland eller heder krig bråk problemland, vilket sedermera ger subkulturer där folk ställs mot folk som i värsta fall skapar inbördeskrig som i alla och jag menar alla länder där minst 30% av befolkningen har haft en anna trosuppfattning känt sig starka eller de nadra delen tröttnattvecklingen går bakåt i vissa delar för vi varit naiva deluxe, vi har egna hundrade genrerationens svenskar som har problem som får ännu mer problem pga av invandringens kostnader, köer i sjukvård, fritidsgårdar nedlagda, vägar som blir undersatta, arbetslöshet maskeras med dyra politiska sfi-kurser jobbkurser socialkostnader lönebidragsjobb domstolar poliser osv , sjukvården blir överbelastad psykvården överbelastad kan hålla på hur länge som helst, och har man inte bott i dessa områden fattar man inget överhuvudtaget då handlar det bara om att va medmänniska, skitsamma orkar inte, skulle kunna skriva mig less vilket jag blev, så himla naiva vi är, sossarna centern tvångssterilisering, sd nassar, vänstern kommunism, moderater megaegon, miljöpartiet hundra procent verklighetsflykt, alla är ideoter ingen pratar för folket som byggt detta land som gjort sverige till sverige och inte serbien irak israel ryssland usa Etiopien Kenya china iran osv osv va stolt än vart du kommer ifrån, ta seden dit du kommer verkligen om du är beroende av det land du kommer till, att vara svensk har ingen färg det är ett sätt att leva oftast som ateist, mångetniskt Sverige ja tack mångkulturellt nej tack

   Svar
 2. Carl den 12

  Madeleine 👸& JS👑=Har inget att tillägga, ni har redan sagt allt som är tyvärr så sant.

  Calle som nu ska lyssna på Roger Pontare “När vindarna viskar mitt namn”🌟❤🇸🇪.
  Och ni övriga som inte kan ta in texten här på PS och denna grymma låt, så har ni annan musik ni kan lyssna på istället.
  Ja, IS har precis som vi, sina kampsånger………………………..

  Svar
 3. Ulf

  Innan vi började försörja alla sk nyanlända och deras anhöriga var Sverige ett välfärdsland.Att som S importera fler och fler som aldrig kommer att betala en enda skattekrona bara för att få deras röster i val skapar enbart ett raserat samhälle och raserad välfärd. Ta del av ett lands välfärd kräver lika många skatteinbetalare som förmånstagare.I Sverige råder en välkänd snedfördelning när bidragskranen står helt öppen för människor som överhuvudtaget inte borde befinna sig här.Det nya socialdemokratiska paradiset.

  Svar
 4. Carl den 12

  Ulf👑

  Calle som också vill hylla dig, som är en ovanligt vacker gren i vårat gemensamma träd, vi delar utav många, många, många förfäder.
  Du som förgyllde så många av mina barndoms skolavslutningar med “Kalla den änglamarken……………”
  Just denna sång, undviker jag att lyssna på pga att den är så långt ifrån den bild du beskriver av ditt och mitt älskade moder Swea💔.
  Och jag undrar vad du hade sagt om det Sverige som bara förintas, mer och mer där folk har glömt vilket vackert land vi har att vara rädda om.
  Kan inte utan sorg, tänka på dom som frivilligt röstar och väljer bort allt du och din generation byggde upp, för en ny kraft som är allt annat än god……………………….

  RIP Evert Taube 👑❤🇸🇪

  Svar
 5. Hjälp

  Jag kom till Sverige 1965 i dag är jag 67år jag ser förfall lögner korrupt media.att rösta är en rekomendation Ord den Svenska modellen Tro inte på dom even om dom prata sanning för sanningen betyder ingenting.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *