Utsatta människor får se sin hjälp dras in för att finansiera invandringen och de behov som följer i dess spår

Av | september 13, 2019

“Jag har mer eller mindre haft husarrest, jag har inte kunnat göra någonting”, säger Jan-Erik Smångs. Foto: Clara Fritzon/Sveriges Radio

Stadmissonen i Stockholm får pengar för att satsa på unga afghaner (boende) i en annan del av Sverige blir en blind man av med sina ledsagartimmar.

Ett beslut som innebär att Jan-Erik mer eller mindre fått husarrest.

Jag vet inte hur man ska nå fram till Stefan Löfven. Jag har ropat, skrikit, lagt huvudet på sned medan jag skriver i förhoppningen om att det ska synas i texten, jag har till och med vädjat: Ställ inte utsatta grupper mot varandra.

Om Stefan Löfven menade allvar med att vi bygger Sverige tillsammans, och är den humanitära stormakt han påstår oss vara, borde väl inte invandringen alltid komma i första hand. Och inte bara i första hand, andra utsatta människor får se sin hjälp dras in för att finansiera invandringen och de behov som följer i dess spår.

Nu vill jag att oppositionen å det snaraste vaknar upp och kräver att att regeringen slutar upp med det här.

Sveriges Radio…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Utsatta människor får se sin hjälp dras in för att finansiera invandringen och de behov som följer i dess spår

  1. Berra Fors

    Det enda som landsförädaren Löven gör är att importera röster för nästa val. Den som inte ser vad vad socialdemokraterna håller på med är nog helt blind och totalt dum i hela huvudet. Detta vansinne har pågått i alltför många år nu. Invandrare först, Svenskarna sist är Löfvens motto.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *