Våldtäkt. Igen. Denna gång en gruppvåldtäkt. Igen.

Av | september 13, 2019

Då var dags igen. För varje gång blir det allt svårare att skriva om dessa våldtäkter, inte minst därför att vi har en statsminister som ställer sig på förövarnas sida. 

Gängkriminalitet, sexualbrott och våldtäkt är i övervägande majoritet en importerad brottslighet. Det vågar sällan någon säga högt eftersom det är “stigmatiserande”. 

Ja, det gör ont när knoppar brister men för att komma tillrätta med våldtäkterna måste vi klara av att se verkligheten som den faktiskt är. Inte ur något utopiskt raster av kärlek och humanitet. 

Vi har nog av alla dem som inte tror på fängelsestraff och som vill att samhället ska arbeta förebyggande och med reparativa åtgärder som sker på ett mellanmänskligt plan. 

Oavsett vad, det är först när vi ser verkligheten i vitögat som vi kan komma åt och förstå problemet. Synen på våldtäkter är tillräckligt absurd ändå. 

V och MP gillar som vi vet, inte skärpta straff. De har lyckats mobilisera tillräckligt många för att det satt käppar i hjulet för att samhället ska ställa sig på offret sida. 

De hävdar upprepat att skärpta straff bara är något som får politiker att framstå som handlingskraftiga, och att fler dömda förövare inte är samma sak som minskat antal våldtäkter. De hävdar också gärna att fler dömda förövare och hårdare straff inte alltid är det bästa för dem som utsatts för våldtäkt. 

Vad vet de om den saken? 

Jag är tämligen övertygad om att kvinnan som våldtogs av tre män både vill se och mår bra av att se dem som våldtog henne få ordentliga straff. Risken är dock stor att de inte får det. De kan till och med undkomma straff helt och hållet. 

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Våldtäkt. Igen. Denna gång en gruppvåldtäkt. Igen.

 1. Berra Fors

  Löven och hans så kallade vänner borde själva bli våldtagen så kanske dom får upp ögonen vilket avskum dom har importerat. Detta vansinne måste få ett slut nu.

  Svara
 2. Carl den 12

  Den här vidriga samhällstortyren, är så mycket värre än att vi får arbeta betala skatt och försörja dessa sk män som tar sig friheten på våra skattebetalares pengar och tar det värdefullaste en människa har och äger.
  Sin integritet, rätten till sin kropp och själ.
  Ni kan gå och stå i alla dessa demonstrationer och försvarar kriminella som utgör krigsföring av sexuell tortyr på kvinnor !!!
  Men era röster är skrämmande tysta och erat stöd uteblir för dom, när tjejer och kvinnor behöver er som mest !!!
  Ni känner er så humana och stolta över att kalla er för antirasister.
  Men ni glömmer så lätt, att i den stunden ni står upp för allas rätt att vistas i Sverige, så sviker ni och backar som medmänniskor och att ni kallar er samtidigt för feminister !!!
  Det är många med mig, som ser att ekvationen inte går ihop, när ni backar upp män som hatar kvinnor.

  Calle som skulle önska, att en enda utav er kunde förklara på ett klart och tydligt sätt hur era tankebanor går.
  För ni tappar oss, när ni säger att det minsann inte har ökat och dessa killar utför ju sina handlingar var dom än är i världen, så man kan inte flytta på dom, då det blir lika dant.
  Man har alltså bara flyttat problemet, någon annan stans.
  Tycker ni på riktigt att dessa bör vistas ute bland folk, oavsett om vi befinner oss i Sverige eller inte ???????????
  Att det ska vara så svårt att släppa sin politiska ideologi och se hur verkligheten ser ut i Sverige år 2019 !!!
  PS Era handhjärtan och omtanke borde gå till dom som får sina liv och underliv förstörda, istället för att vara medberoende med förövarna.
  Dessa tjejer är vad vi får betala med, tycker ni att det är något vi bara ska vända bort våra blickar inför ??????????
  Betalar hellre högre skatt, för att dom ALDRIG mer ska få komma i närheten av dessa tjejer, dom så snabbt förstör och tar deras livsglädje, medans ni lägger all eran kraft på att vara PK=politisk katastrof 💔

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *