Regeringens kontantkortsförbud redan överspelat

Av | september 15, 2019

“I syfte att stoppa brottslingar från att använda kontantkort kommer regeringen att stifta en lag som göra att den som köper ett kontantkort måste registrera sig. Förhoppningen måste ha varit att brottslingar inte längre ska kunna använda anonyma telefoner.

Problemet är att den gamle hackaren Ygeman ligger flera decennier bakom den tekniska utvecklingen. För att skicka meddelanden i dag behöver man inte något telefonabonnemang. Man behöver bara en telefon – utan vare sig nätuppkoppling eller SIM-kort.”

Läs vidare i “Den hälsosamme Ekonomisten…

Appen hos App Store finns här…

Och på Google Play här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

4 reaktion på “Regeringens kontantkortsförbud redan överspelat

 1. Ulf

  Ygeman och S är minst tio år efter sin tid.De lever och försöker genomföra dåtidens politik.Totalt lntelligensbefriat och passerat bäst före datum för länge sen.Fullständigt överspelade.Förhoppningsvis snart ett marginaliserat parti.

  Svara
 2. Berra Fors

  Jamen hallå. Vilken tidsålder lever Ygeman och hans nollor i igentligen. Förbud hit eller dit spelar ingen roll när man löser det på annat sätt. Ygeman är en stor nolla och jag förstår inte hur regeringen kan ha något som helst förtroende kvar för den jubelidioten.

  Svara
 3. Argus

  Då välkomnar vi nästa yrkeskategorier välkomna till Sverige; kontantkortsmålvakter och kontantkortssmugglare.

  Om man inte förmår sätta stopp för bilmålvakterna där föremålet är stort och väl synligt hur ska man då få stopp på “felregistrerade” kontantkort? Sätta stopp på bilmålvakternas bilar vore rätt enkelt om bara viljan fanns. När bilmålvakten häftar i tillräckligt stor skuld gör man en virtuell utmätning av alla bilar, beslagtar dessa så fort som de påträffas och åtalar eventuella förare och passagerare för stöld. Frågan man bör ställa varför inte viljan finns.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *