Regeringen presenterar nu ett ”gängpaket” för att komma åt våldet.

Kristdemokraterna väljer att lämna förhandlingarna om åtgärder mot den grova gängkriminaliteten. Regeringen saknar…

Slået op af KristdemokraternaLørdag den 21. september 2019

KD valde att lämna samtalen mycket på grund av att i regeringens åtgärdspaket saknas flera av de åtgärder vår nye rikspolischef lagt fram. Att inte lyssna på polisen, i det här fallet, rikspolischefen är mycket olyckligt och säger en hel del om regeringens syn på gängvåldet.

De åtgärder som är bra kommer KD stödja säger Andreas Carlsson. Han säger också att de istället kommer arbeta aktivt för att bygga majoritet i riksdagen. Alla partier som vill bidra får vara med och bidra.

Johan Forsell (M) säger i stort samma sak. De kommer inta en mer aktiv oppositionsroll framöver och samla majoritet för en skärpt rättspolitik och skarp lagstiftning. Här får vi lov att anta att även ett samarbeta med SD ingår. https://twitter.com/alm_anja/status/1175393147788156928?s=21

Regeringens 34 punkter för att stoppa gängvåldet: Massivt https://www.aftonbladet.se/a/y3XK0r


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *