Vad exakt är det som är bra med att kriminella inte döms för alla de brott de begår?

Av | september 23, 2019

Karolina Skog (MP)

Är det inte häpnadsväckande att ett så litet parti som Miljöpartiet har så mycket att säga till om? Och även Centerpartiet, där man snarare får känslan av att det är Annie Lööf som är den egentliga statsminster?

Karolina Skog (MP) säger att i samtalen om gängvåldet har MP eftersträvat att vara förnuftets röst. Jo det är sant. Det innebär för dem kraftfulla och effektiva åtgärder som att inte slopa straffrabatten eller införa hårdare straff för gängkriminella. Vad exakt är det som är bra med att kriminella inte döms för alla de brott de begår? Kriminella kan alltså fortsätta precis som vanligt.

https://twitter.com/karolinaskog/status/1175458336160043013

Hur kan man vara stolt över sådant som politiker? Det övergår mitt förstånd. Miljöpartiet som fick med sig Socialdemokraterna lyckades alltså att driva igenom så få förslag som möjligt i rättspolitiken. Förlorarna? Ja det är som vanligt vi och dem som lever i utsatta områden.

Det här ett svar på Stefan Löfvens makthunger. Genom den har ett parti som rimligen knappt borde ha något inflytande givits mer inflytande än de har mandat för. Det är ofattbart!

Miljöpartiet ställer sig återigen på förövarnas sida, medan M, KD och SD ställer sig på offrens. Kom ihåg det när det är dags för nästa val.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Vad exakt är det som är bra med att kriminella inte döms för alla de brott de begår?

  1. Mats joansson

    Moooorrrgggaaannn han är inte frisk och alla andra i denna idiot regeringen kan inte fatta att inte svenska folket säjer UT med den jävla regeringen Han röven han skiter i hur det går för det SVENSKA FOLKET BARA HAN FÅR VA STATSMINISTER DET MÄRKS JU HURTYDLIGT SOM HELST PÅ TAL OM LANDSFÄRÄDARE SÅ HAR VI JU EN TILL NU HAN APK LIMPAN SJÖSTET HAN STOG JU O SKREK HAN SKULLE FÄLLA REGERINGEN OM DOM SÄNKTE SKATTEN FÖR DOM SOM REDAN HAR DET BRA DEN JÄVLA DÅREN NU SÄGER HAN INTE ETT ORD VILKA JÄVLA FÖRÄDARE MOOOOORRRRGGGGAAAANNN DIN JÄVLA SKÅNING ORÖVEN O RÖDLUVAN NÄ DOM SKULLE HÄNGAS

    Svara
  2. Berra Fors

    Helt sjukt att denna regering får fortsätta att förstöra Sverige. Verkar inte finnas någon med vettet i behåll och ingen har någon som helst verklighetsuppfattning. Kom ihåg detta vid nästa val. Snart har vi inbördes krig i Sverige om detta vansinne får fortsätta. Allt vad invandring heter måste stoppas nu men då förlorar dom makt kåta socialdemokraterna MAKTEN. MP har alldeles för stor makt. Ett litet jävla skit parti. Gör om och gör rätt.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *