2860: Återkomsterna

Av | september 27, 2019

FOTO: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Avspärrat vid köpcentrumet Triangeln i Malmö. Arkivbild.

Återkomsten, ja, vid Triangeln i Malmö har det blivit oroligt därför att ungdomar har återkommit. Att gruppen nämns ospecificerat väcker en viss misstanke om vad det kan röra sig om. Det torde knappast röra sig om miljöaktivister. (Aftonbladet)

SD har fått vind i seglen i den senaste opinionsmätningen. Lena Mellin skriver om de misslyckade taktiker som övriga partier har ägnat sig åt utan någon som helst framgång. Det intressanta är att de måste vara medvetna om detta. Likväl byter man inte taktik. Antingen är det brist på kreativitet eller att man anser att envishet är en dygd.

Kunskapssamhället föreslås få en ytterligare sänkning genom att man skall ta bort undervisning om antiken. Mera plats åt att delge rätt värdegrund kan man anta. (SR)

David Lagerkrantz skriver en rätt märklig krönika där han försvarar yttrandefriheten och sanningen. Att det skulle förekomma bomber och bilbränder i Sverige är något som han tillbakavisar. Påhitt av de högerextrema. I varje fall är det inget större problem. Istället skall vi ha det fria ordet men framför allt sträva efter sanningsbegreppet. Det verkar som om den ende som har något sådant begrepp är Lagerkrantz själv. I dessa tider med narcissiska män, som han skriver. (Expressen)


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *