Jimmie Åkesson menar att kyrkornas utspel om en generös migrationspolitik bidrar till att slita itu Sverige.

| 27 september, 2019

Nyligen skrev Sveriges kristna råd (SKR) ett öppet brev till samtliga partiledare där de uttryckte sin oro för stängda gränser och att inte leva upp till asylrätten. Kyrkoledarna, som uttalar sig på mandat för nästan alla kristna samfund i Sverige, framförde också att det inte går att sätta ett tak för hur många asylsökande som får komma.

“Oberoende av om det under ett år kommer 1000, 10 000 eller 100 000 människor till vårt lands gräns, så har var och en av dem rätt till en individuell prövning”, skrev SKR i sitt brev, undertecknat av Anders Arborelius, Daniel Alm, Benjamin Dioscoros Atas, Antje Jackelén och Karin Wiborn.

Läs i Dagen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *