2861: Ännu en dag i flödet

Av | september 29, 2019

Klimatet är stort och det kör för fullt. Stora församlingar är ute på gatorna. Greta stiger mot höjder som är närmast unika i mediebranschen. Ärkebiskopen ser paralleller med de gammaltestamentliga profeterna (Expressen). Nå, allt det tillhör rond 1 som kommer att rulla på ett tag till. Sedan är det tänkt att det skall göras något. Betydligt svårare. Frida Boisen uppmanar den enskilde att börja ett nytt liv och bli medveten lågkonsument (Aftonbladet).

Det kan säkert tilltala en mindre del av församlingen. Men när förändringens vind skall blåsa kommer den också att alstra en motkraft. Varje system har en omfattande tröghetsfaktor och det lär inte bli annorlunda i det här fallet. Inte oväntat ser socialisterna en möjlighet att vinna terräng, bort med kapitalismen (socialisterna). Men det är inte troligt att man kör över demokratin och då blir det partierna som med lämpliga förslag och lockbeten skall samla sina röster.

De mystiska ungdomarna dyker upp igen med stenkastning på pensionärer. Lite besvärande men det rör sig bara om några bingospelare och ingen lär ha blivit allvarligt skadad (Aftonbladet).

Ingen kan klaga på kreativiteten inom svensk flyktingpolitik. Det kostar en del men jag har hört sägas att Sverige har råd (Expressen).


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *