Ingen mänsklig rättighet att känna igen i sitt eget land (?)

Om du vill skaffa dig ovänner och få människor att debattera med känslor istället för med argument ska du som kulturjournalisten Rakel Chukri hävda att det inte är en mänsklig rättighet att känna igen sig i sitt eget land. 

Vad skulle Sverige vinna på, förutom att de fråntas sin historia och identitet, att hävda något så urbota korkat som att det inte skulle vara vår rätt att känna igen oss i sitt eget land? Absolut inget. 

Den här Rakel spektakel förstår inte att i ett Sverige som så radikalt förändrats är det absurt att påstå något så korkat. Det räcker med att kultureliten med förbluffande okänslighet, både för vad folk vill och för vad de upplever i det Nya Sverige, envisas med att försöka radera bort den svenska nationeliteten och kulturen. 

Jo det är faktiskt en mänsklig rättighet att känna igen sig i sitt eget land. Och den här Rakel spektakel borde förstå att det finns en stark opinion som känner en stor oro inför Sveriges demografiska förändringar. Den oron lär ju inte minska om argument som dessa ska få fäste. 

Nationer hålls ihop av språk, men också av en övergripande kultur med sina traditioner och tänkesätt och historien. I vårt fall det svenska. 

Vare sig vårt land Sverige eller vår svenskhet är oviktigt. Och ett är då säkert, det parti som vågar säga att det visst är en mänsklig rättighet, och skyldighet gentemot våra barn att vi känner igen oss i vårt eget land, samt betonar vikten av svensk kultur, kommer vinna stort i valet. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Ingen mänsklig rättighet att känna igen i sitt eget land (?)

  1. Ulf

    Dumheten har ingen undre begränsning och det är underligt att vissa hela tiden måste visa sin klena begåvning offentligt.Förklaringen ger väl sig självt.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *