Ett ondskans nätverk, Black Axe nu etablerade i Sverige

Bilden av Sverige som ett paradis för kriminella lockar och allt fler aktörer söker sig hit. Vi har redan stora problem. Polisen är inte i närheten av att ha tillräckliga resurser för att hantera det grova gängvåldet med skjutningar och sprängningar än mindre en internationell dödskult som Black Axe. Därtill skulle några ändå dömas är det till löjligt låga straff.

De beskrivs som en dödskult som mördar, kidnappar, slåss med machete och utpressar med hjälp av svart magi, mycket oroande med andra ord.

Att den svenska marknaden lockar förvånar inte. Det säger snarare allt om regeringen. Deras envisa inställningen att inte tillföra tillräckliga resurser för rättsväsendets olika delar innebär att gränsen inte upprätthålls, stöldgods kan nära på obehindrat lämna landet och att alltifrån droger till vapen och människor kan tas in i landet. Obeväpnad och underbemannad tullpersonal kan bara göra så mycket.

Aftonbladet…

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *