SVERIGE – EN MISÄR

Nu uttrycker många sin besvikelse över att M röstar ja till Ylva Johansson som EU-kommissionär. För många är det bara ytterligare ett bevis på att oavsett parti, är det främst den kollegiala lojaliteten som gäller. För oss som skriver mycket om politik är det här bara ytterligare en dag då svensk politik sviker.

Samtidigt fortsätter det att brinna, sprängas, skjutas, mördas, våldtas och rånas. Sjuka dör i vårdköer och ändå fortsätter gränsen att stå vidöppen. (O)ansvariga ministrars oförmåga är imponerande. Ta bara landets statsminister, Stefan Löfven, är det någon som sett honom? Ylva Johansson vet kanske men henne är det ingen mening att fråga, I’l be back… som svar räcker bara så långt.

Den svenska medborgaren behandlas så illa. Om man kommer hit från ett annat land så får man kosta ofantliga summor, men om du har jobbat och byggt upp landet från grunden så är till och med varm mat och värme för mycket begärt.

De apatiska flyktingbarnen som utsattes för elbehandling och tung medicinering trots att personalen visste att de simulerade, är ren skräck att läsa. Läs vad psykiatern Stefan Krakowskis skakande berättelse om hur rädsla för att gå emot opinionsvindarna blev viktigare än patienternas hälsa, så förstår ni vad jag menar. När jag läser om de här barnen tänker jag på så mycket ondska svensk politik inneburit, tvångssteriliseringar, rasbiologi och fri passage för Nazi-Tyskland att transportera judar. Fruktansvärda händelser som aldrig kan förlåtas.

Igen: SVERIGE – EN MISÄR


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *