2868: Dagsverser

Av | oktober 10, 2019

Lite spänning erbjuds i den svenska politiken. Dagens rubriker signalerar bråk om invandringen mellan statsministern och miljöpartiet (Expressen). Men all erfarenhet tyder på att det kommer att ordna sig. Den store förhandlaren skall ständigt stå på många ben. Väljarna skall lockas med vad som vittras i dagsvinden, alla hans partners skall få sitt. Det har naturligtvis sitt pris med vikande opinionssiffror men det kan ändra sig. Långt till nästa val.

Angående brottsligheten nu och förr har det ofta diskuterats både här på bloggen och på otaliga andra platser. Å ena sidan att den har ökat och å den andra att den har minskat. Christian Berggren lämnar sin syn på detta intressanta ämne (Kvartal).


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *