Hur är det ens möjligt att Sverige har en migrationspolitik som stöds av 4% av väljarna?

Att Stefan Löfven ändå låtit Miljöpartiet prägla flyktingpolitiken tyder på bristande krisinsikt hos Löfven. Och nu när han säger stopp är han inte speciellt trovärdig. Nej har väl aldrig betytt nej tidigare, snarare tvärtom.

MP vill allra helst att Sverige ska öppna sina gränser för världens flyktingar än mer än vad som redan sker. De tycks tro Sveriges förmåga att kunna hjälpa är en naturlag som gäller oavsett om vi välkomnar 30 000, 100 000 eller några miljoner flyktingar per år till vårt land. Tyvärr är så inte fallet. Det vittnar våra krisande kommuner om.

Varken de rödgröna eller Alliansen har tagit medborgarnas oro på allvar utan fortsätter att styras av MP:s extremliberala flyktingpolitik.

Ett radikalt förslag; kasta ut MP ur regeringen per omgående. Det finns en massiv majoritet i landet för just det. Den svenska folkopinionen vet att Sverige inte klarar mer generös flyktinginvandring.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Hur är det ens möjligt att Sverige har en migrationspolitik som stöds av 4% av väljarna?

 1. Ulf

  90 000 uppehållstillstånd första nio månaderna 2019.Prognos minst 120 000 på hela 2019.Minst !!! Ett rekordår väntar.
  Finns någon med förståndet i behåll som tror på vad Löfven och Thorwaldsson säger nu om minskad invandring?
  De har fått panik då SD snart passerat S och arbetare lämnar S i en strid ström för SD.Tror de att man bara kan vräka ur sig ytterligare lögner om invandringen så blir befolkningen övertygad……..Det är avskyvärt hur man betraktar oss medborgare som dumma idioter utan egen vilja som om vi inte kan tänka själva.
  Löfven stöder sin regering på ett parti som vill ha fri invandring,inte undra på att SD ökar som har sin egen linje hela tiden och som andra nu kopierar i ren rädsla för att förlora makten.S fortsätter vara ett rent lögnparti som raserar Sverige helt.

  Svara
 2. S- O Westerberg

  Håller helt med vad som sägs både i artikeln och i Ulfs kommentar!
  Och det värsta är att MP:s ansvarslösa och fanatiska invandringspolitik stöds av en annan kompromisslös partiledare, nämligen Annie Lööf!
  Det är precis med denna fråga som med klimatfrågan, dvs. gör vi inget NU, så blir konsekvenserna oöverstigliga!!!

  Det brinner inte bara i bilarna på P-platserna utan det brinner till den milda grad i ett land, som är på väg mot inbördeskrig!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *