Insändare. Anders Ekman om Extinction Rebellion som proklamerar att mänskliga liv kan komma att släckas i deras kamp

Av | oktober 18, 2019

Att allas vår Greta ens blev nominerad till Nobels fredspris är inget annat än en stor skandal i ljuset av hennes öppna engagemang för Extinction Rebellion och AFA. När hon raderade bilden där hon bär AFA tröja var skadan redan skedd. I sitt tal inför Extinction Rebellion konstaterade Greta att det är nödvändigt att gå utanför gällande lagar och regler.

Att samla in, och donera, pengar till öppet extremistiska våldsorganisationer torde ge upphov till en och annan fråga att rikta till de som glatt ger sitt stöd till Gretas luciatåg. Känner man till, och godkänner, dessa kopplingar ?

Vet man att Extinction Rebellion öppet, genom sin grundare Roger Hallam, proklamerar att mänskliga liv kan komma att släckas i kampen ?? Snacka om “grumliga vatten”…… Vi kan som exempel lyssna till Hallam´s tal där han säger:

“We´re going to force the governments to act. And if they don´t, we will bring them down and create a democracy fit for purpose. And yes, some may die in the process”

Fråga Dina Greta-vänner vad dom tycker om detta ! Fråga era barns lärare och rektorer som lyfter fram allt detta som något bra ! Och låt dom inte komma undan.

Anders Ekman


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Insändare. Anders Ekman om Extinction Rebellion som proklamerar att mänskliga liv kan komma att släckas i deras kamp

  1. Pontus Bergendahl

    Extinction Rebellion är varken en våldsorgsnisation eller en politisk organisation. Skall absolut inte kopplas samman med AFA. Jag skulle välkomna en öppen diskussion om klimatkatadtrofen över hela den politiska bredden, från vänstern över till SD. Det handlar om fakta och engagemang att göra något åt saken. Låt oss samarbeta och vara konstruktiva.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *