2873: Det politiska dragspelet

| 22 oktober, 2019

Som det sägs i Expressen, svensk politik tycks helt kretsa kring Sverigedemokraterna. Trots alla ansträngningar har partiet fått de högsta opinionssiffror någonsin. Statsminister Löfven som länge svingat naziststämpeln i förhoppning om förintande slag torde snart vara mogen att visa sin verkligt starka sida, förhandlaren.

Om inte det sker någon radikal strategiförändring kommer man att förlora ännu fler röster. Några andra större förändringar är inte att räkna med. Annie Lööf gör ett försök att hålla fast vid den gamla linjen med 80 000 vårdpersonal som invandringen skall förse landet med. Karnevalen fortsätter.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *