Carolin Dahlman: De som förnekar verkligheten förvärrar problemen

Politiker och opinionsbildare som kommer med floskler och reformer kring integrationen utan en tanke på konsekvenserna utgör en fara för välfärden. Och får SD att växa.

I måndags skrev Annie Lööf (C) på Twitter: ”Det kommer att krävas 80 000 undersköterskor, sjuksköterskor, läkare och annan vårdpersonal inom de närmast fem åren, för att klara välfärden. I partiledardebatten frågade jag Åkesson hur han har tänkt att vi ska klara välfärden med SD:s politik som vill stänga människor ute”.

Carolin Dahlman

Läs ledaren här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Carolin Dahlman: De som förnekar verkligheten förvärrar problemen

 1. Ulf

  Är det överhuvudtaget någon med förståndet i behåll som bryr sig det minsta vad Annie Lööf säger.Hon är väl passerad som politiker för länge sen,nu är hon ju bara ett stödben till Löfven och Sjöstedt.Fullkomligt förbrukat förtroende för all framtid.

  Svar
 2. Andreas

  Ja för att alla de raketforskare, hjärnkirurger och andra överkvalificerade superhögutbildade analfabeter som vällt in i Sverige och Europa sen 2015 har ju alla bidragit så mycket till samhället att kommun efter kommun går på knän och är nära konkurs nu. Där har ärkenöten Annie Löf sin vårdpersonal. Konstigt att kriminaliteten och kostnaderna ökat i takt med ju fler superkvalificerade vi släppt in i landet.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *