De som förnekar verkligheten är en del av problemet

Den starka motvilja Annie Lööf (C), Isabella Lövin (MP och Stefan Löfven (S) har mot SD är det som lett fram till det haveri vi står idag. En slags politiskt vendetta som lett till att man vägrat prata om integration utifrån krav, om våldtäkter i relation till invandring, om kulturkrockar, parallella samhällen, om gängvåld, om skjutningar, om krisande sjukvård, om en krisande poliskår, om krisande kommuner. 

Det i sig är fascinerade. Hur länge trodde politiker som Lööf, Lövin och Löfven att det här skulle hålla? 

Det oresonliga hatet mot SD är orsaken bakom den misär och otrygghet vi upplever nu i Sverige. Det gick så långt att enskilda SD-väljare och sympatisörer skulle jagas från sina hus och arbeten. De får fortfarande inte engagera sig fackligt enbart därför att de stöttar SD. Oliktänkare kallas de, de där smutsiga rasisterna som hatar invandrare. Och så var det ju inte, de allra flesta vill hjälpa andra. De allra flesta känner sympati för SD för mer än deras migrationspolitik. SD är trots allt det parti som aldrig tappat kontakten med vare sig sina väljare eller verkligheten samtidigt som de utvecklat sin politik i för väljarna avgörande frågor: pensionärer, sjukvården och kriminal- arbetspolitiken. 

I åratal har ledarsidor, kulturskribenter, opinionsbildare och företrädare för andra politiska partier ägnat sig åt att smutskasta SD och deras väljare. Stefan Löfven har som statsminster ihärdigt bistått dem. Även han framställer väljarna som obildade rasister, där han ljuger om att SD och deras väljare är fyllda av hat mot invandrare. Nu har den här demoniseringen även spridit sig till enskilda Moderater och Kristdemokrater. Och vi vet alla varför.

Ändå fortsätter det. Att SD inte blev inbjudna av S till samtalen om gängkriminalitet var bara ytterligare ett svek. KD var tydliga med att det var fel. De har någonstans på vägen förstått att det inte går att exkludera SD längre, och för det ska de ha en eloge. 

Stefan Löfvens exkludering av SD från gängsamtalen stärkte bilden av det oresonliga hatet som överskuggar allt. Löfven tappade kontrollen, förblindad av sitt hat fortsatte han vara oförmögen att se allvaret allvaret i den situation vårt samhälle befinner sig i.

Att allt det här hänt är svårt att förstå. I Sverige, det öppna och inkluderande landet som höll hårt på yttrandefriheten, välfärden och tryggheten. På så kort tid har så mycket raserats. 

Det här måste upphöra nu. Vi kan inte låta politiker styrda av hat styra Sverige. Vi behöver stabilitet och politisk förankring. Jag hoppas verkligen att KD, SD och M tillsammans hittar vägen framåt. Det är vår bästa chans till att starta upp den mödosamma processen med att komma tillbaka som land. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “De som förnekar verkligheten är en del av problemet

  1. Ulf

    Sd,M och KD måste ta tag i Sveriges problem annars är det ett fullständigt förlorat land.När man kan bilda regering med enda målsättningen att till vilket pris som helst utestänga ett parti ,även om Sverige går under pga det,så inser man att det är helt sinnessjukt.När de partierna har nazisthistoria längre än några andra blir det ännu mera groteskt.Det värsta är att regeringen saknar erforderlig kompetens för att styra ett land och istället förfaller till ren socialist diktatur med egen statlig propaganda central via Svt/Sr.De sänker hellre Sverige än tar ansvar.Skrämmande.De borde ställas inför riksrätt.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *