Alex Schulman ger vika, Åkesson for statsminister!

Åkesson spelade väl, och han vann, skriver Schulman i sin krönika. Han har rätt. Alla år då Schulman var en av dem som spred hat riktat mot SD och deras väljare gynnade SD-rörelsen.

Åkesson och SD såg tidigt vad som komma skulle hända. Han och hans parti sa det bättre än någon annan, om och om igen. För det skulle de kölhalas men väljarna ville något annat. De stod pall. De kämpade, argumenterade visade fram verkligheten och sa: Ni ser ju själva hur det har blivit! Är du trygg? Är ditt barn tryggt när denne går till skolan? Får du vård när du behöver, bostad eller hjälp när livet är hårt? Svaren fanns redan. Alla visste.

Väljarna visste att verkligheten skulle överträffa dikten. De lögner som upprepades kablades ut: våldtäkter har inte ökat, inte heller barnrånen, eller våldet. Sverige hade aldrig varit tryggare.

Schulman vill dock helst inte prata invandring utan sjukvård. Det är trots allt väljarnas viktigaste fråga skriver han. Måhända stämmer det men även den frågan är kopplad till invandringen.

Det som händer med Sverige idag är vare sig man vill erkänna det eller inte kopplat till invandringen. Det börjar och slutar med den. Därför måste vi ha politiker som kan hantera just det, inte politiker som i akt och mening vill tvinga ner ett folk på knä bara därför att de aspirerar på en humanitär stormakt.

Svenska medborgare, väljarna är mer än valboskap. De är människor av kött och blod. Och nu säger de ifrån.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Alex Schulman ger vika, Åkesson for statsminister!

 1. Carl den 12

  Kan inte annat än hålla med om att Alex är en livs levande vandrandes reklampelare för SD.
  PK-FOLKET maskot har genom sin vinstindrivande mobbning karriär vunnit följare men också skrämt iväg människor som har sunt förnuft att ifrågasätta dessa V-anhängare.

  Calle som ser herr Schulman som en person som drar nytta karriärsmässigt utav att vara från adeln, men samtidigt racka ner på adeln.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *