I det Nya Sverige går ingen säker längre

Ett ungdomsgäng bestämde sig för att misshandla en busschaufför i Uppsala. 

Ett tiotal ungdomar gav sig alltså på en ensam busschaufför som skadades så allvarligt att han fick föras till sjukhus. 

Ungdomar kan göra så här därför att det inte finns några vuxna och ansvarstagande runt dem eller för den i våra beslutsfattande organ. 

Jag minns då Ulf Kristersson sa att det behövdes vuxna i det politiska samtalen, vad som hände med det vet jag inte men särskilt mer vuxet har det då inte blivit. 

Sverige är ett land på gränsen till anarki och man borde som politiker förstå att det här har nu har satt sig i delar av samhället. Det här i sin tur öppnat för andra antidemokratiska krafter som vill underminera vår demokrati och trygghet. 

För var och en borde det framgår med alla önskvärd tydlighet att Sverige inte ha en statsminister  eller regering som underkänner oppositionens demokratiska legitimitet genom att hitta på anklagelser om extremism hos andra, bara för värdelösa politiska poänger. För under tiden som detta sker växer ett samhälle i Sverige fram där endast den som vill stå utanför lagen kan leva. 

Vi kan heller inte ha en statsminister som är tyst inför antisemitiska krafter inom det gena partiet och som tillåter antisemiter att vara socialdemokratiska medlemmar. Stefan Löfven har suddat ut allt för många gränser redan, med gott stöd av regeringen. 

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *