Om det hade varit din tonåring? 

I det Nya Sverige styr löst sammansatta gäng samhället för våra unga tonåringar. De är flexibelt organiserade och är aktiva i att värva nya unga i svenska utanförskapsamhällen. 

Unga tonåringar som förlorat respekten för både sina föräldrar och samhället. Gänget blir en ersättning för det de inte får hemma. Gängen ger status, ibland inkomster, makt och identitet. De kriminella förebilderna, som “leker” och förnedrar polisen genom bilbränning, men även deras förmåga att kräva respekt eller tysta vittnen för att visa makt blir normen och det som skapar sammanhållning. 

Det finns en annan mycket oroande trend: att föräldrar till unga tonåringar tar deras parti, mot polisen och samhället. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/polisen-larmar-foraldrar-tar-ungdomsranarnas-parti

Men det kan inte bli på något annat sätt när staten anser att det är viktigare att upprätthålla målet med Sverige som humanitär stormakt än det är att upprätthålla lag och ordning. Det här kan bara leda åt ett håll, fler gängbildningar där skötsamma unga människor får se sin frihet kringskuren och medborgargarden som tar lagen i egna händer. 

När myndigheter lämnar walk over är det faktiskt klokt av de föräldrar vars unga tonåringar utsätts för kränkningar/brott från gäng, att ta lagen och beskyddandet i egna händer. Men det om något borde oroa våra politiker mer än vad det gör.

Det är vad som händer när om makthavarna sviker sitt uppdrag. Men den stora frågan är vad som händer när en stor andel av svenska medborgare inte ser staten som något de kan lita på? 

I ett land som Sverige där polisen tillsynes givit upp och lämnat unga tonåringar att klara sig bäst de kan, där mord- och våldtäktsutredningar läggs ned, där grova brottslingar fåt straffrabatt, men kan lägga ned stora resurser på dialogpoliser, är det faktiskt inte rationellt att ringa polisen om man råkar bli utsatt för kräkning eller brott. 

Se filmen här…

https://timbro.se/smedjan/det-varas-medborgargarden/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *