Varför avskyr vänstern bara vissa män?

Vänsterpartiet vill ha låga straff för mord och våldtäkt – men fängelse för den som skickar penisbilder eller köper sex. Det är ett långfinger mot brottsoffren runtom i landet, skriver Carolin Hanna Dahlman i Kristianstadsbladet.

http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/pa-vems-sida-star-snecker-v-offrens-eller-forovarnas/?fbclid=IwAR1RXV0uBQ_SIfynmQO1n9K9dJGv7ncYvqjRSStl0Mm4z1e9YM9YIlWIk6Q

Det är kanske inte så konstigt att vi aldrig får se en balanserad politik kring sexualbrott så länge som politiker som Linda Westerlund Snecker (V) ska vara med och styra opinion och politiska beslut.

Westerlund Snecker (V) vill skärpa straffen för den som köper sex. ”De, är ofta män, som köper kvinnors kroppar, som anser sig ha rätt att göra fruktansvärda saker, de måste få ett kännbart straff”, sa hon till Ekot. https://twitter.com/lindasnecker/status/1189534688270082048

Jag tror vi behöver ytterligare definiera de män som Westerlund Snecker kallar för fruktansvärda män. Vi vet vilka män vänsterfeministerna hatar allvar mest, det är den rika, vita mannen som söker lite extra spänning i vardagen., för att förstå det här ologiska resonemanget. 

För att ge ett exempel. Victoria Kawesa, menade att grovt kriminella personer borde få stanna i Sverige därför att ”vita svenskar” inte kan utvisas när de begår brott. 

Westerlund Snecker (V) tar hellre strid för den som utsatts för att ha sett ett foto av ett könsorgan i sociala medier, än för den som misshandlats, våldtagits eller fått halsen avskuren. De tror på ”kännbara” straff i de fall män köper sex eller skickar “dickpics” men inte då män våldtar och misshandlar. 

Varför vill Westerlund Snecker ha hårdare straff för sexköpare än för våldtäktsmän? Det beror förstås på två saker:

1) Antalet utrikes födda är i majoritet när det kommer till dömda våldtäktsmän. En annan slutstas som kan dras utfrån Brå:s senaste rapport är invandring visst påverkar brottsutvecklingen inklusive sexualbrottsutvecklingen. Där det bor fler som har överrisker begås fler brott i snitt och flyktingvågen har därför naturligtvis påverkat antal begångna sexualbrott, och kommer även påverka brottsutvecklingen framöver via andra generationens invandrare sprungna ur denna flyktingvåg. https://www.dagenssamhalle.se/debatt/varfor-vill-brottsforskarna-inte-forska-27991

2) Politiker som Westerlund Snecker delar in samhället  i olika grupper beroende på olika särskiljande egenskaper. De olika grupperna har vissa egenartade kulturella egenskaper och ses som ständiga företrädare för sina olika grupper. Det här kryddar sedan Vänstern, genom sitt identitetspolitiska resonemang med föreställningar om att vissa av de här grupperna lever under ständigt förtryck och är så svaga att de med alla tills buds stående medel måste skydda och tas om hand. 

Jag säger inte att vita män inte våldtar, men den ökning av sexualbrott vi sett sedan 2015, är kopplad till invandringen, liksom fenomenet gruppvåldtäkter. 

Vänster har sjunkit ner i en sorts moralisk panik om ras, kön och sexuell identitet vilken ständigt tycks landa i samma slutsats; hat mot vita män. Det är därför en dentitetspolitisk vänster aldrig understryker att en demokrati inte enbart handlar om rättigheter, utan att den också innebär skyldigheter för medborgarna.

https://www.dagenssamhalle.se/debatt/varfor-vill-brottsforskarna-inte-forska-27991


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Varför avskyr vänstern bara vissa män?

 1. Carl den 12

  Så kärleksfullt………….
  Jag hörde en ung kvinna säga att vi kan inte utvisa invandrare som begår sexuella övergrepp pga att då flyttar vi bara problemet någon annanstans och utsätter folk där, för samma övergrepp.
  Mycket ska man tåla och få höra.
  Sedan så blev samma kvinna hysterisk och började skrika att glöm inte att Breivik var en vit man och hade ihjäl en massa människor.
  Då gick mina tankar till 11 september år 2001.
  Min far och jag har varit i Oslo och sett minnesmonumentet av vad denna arga och hatiska människa utsatte människor för och deras anhöriga.
  Vi har Drottninggatan i Stockholm och fler sådana illasinnade strukturella vansinniga onda handlingar som lämnat en bottenlös sorg, ilska och saknad efter sig.
  Skulle kunna fortsätta i evigheter………..
  Dessa sk män som sänder kränkande och tar kränkande bilder på sig själva och på andra, ska givetvis få sitt straff utav någon form.
  Och dessa som köper sex och dessa som tvingar sig på någon i exempelvis grupp, ska också få känna av att deras handlanlingar har inte bara konsekvenser för dom utsatta, utan självklart ska ha konsekvenser för dom själva.
  Vi har en kvinna som heter Justicia och hennes budskap är att vi alla ska vara lika för lagen och ska så dömas lika.
  Men, det är ju verkligen inte hur verkligheten ser ut och ter sig.
  Och det vet ju människor om, som utför dessa handlingar och dom kan lugnt och stilla gå hem och fortsätta sitt liv utan att känna skuld.
  Vilket dom inte alltid kommer undan med i sina forna hemländer, beroende på vilket land dom kommer ifrån där den utsatta kan vara den som får ta straffet istället.
  För dom som blivit utsatta, handlar det inte om hämnd och pengar, det handlar om upprättelse och känna att någon finns där❤
  Brottet är ju redan gjort och återkalligt och det enda som finns kvar är hoppet om rättvisan ska ha sin gång….

  Calle som verkligen inte önskar veta hur ni som sitter och “jobbar” med lagförslag ang hur dessa kommer undan………
  Ni har redan format den bilden, om hur ni håller varandra bakom ryggen i “vått och torrt”.
  Ni är en skam för jämlikhet och mänskliga rättigheter, oavsett om vilken nationalitet vi diskuterar=desaa ska sitta inne oavsett vilket land vi än befinner oss i, för det handlar om människor som går igång på människors fysiska, psykiska och sexuella smärta och får en boost utav att frånta en människa deras integritet och värdighet.
  Och dom ska vi alla möta ute på gator och torg 24 7, tycker ni ???

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *