2879: Drev gör sig

Av | november 2, 2019

@ Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se

Alltjämt är det djupt fängslande när något kan kablas ut som rasistnytt. Igår kom Leif Östling-dramat och som nyhet och upphetsning kan ingen klaga, en verklig storklickare. Andreas Gustavsson på ETC är uppenbart upprörd och sådant stärker skrivandet till ett för den läsande angenämt läsvärde. En domedagspredikant kunde inte ha gjort det bättre.

Ett ytterligare lyft kom med professor Irene Molina som menar att SÄPO bör aktiveras för att undersöka kopplingar mellan företagsledare och extremistiska rörelser. Johan Westerholm (Ledarsidorna) menar att det kan ligga något i detta med tanke på en annan företagsledare (och vän till Molina), nämligen Mattias Gardell vars böjelser för extremistiska rörelser är välkänd. Eller som det heter: Man skall inte obetänksamt prassla i påsen.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *