Islamisterna ska ut!

Det är absurt att man inte kan verkställa utvisning.

Det är inte vårt problem att de här personerna är hotade i sina hemländer. De är ett hot mot Sverige, det är vårt problem. Kan man inte verkställa utvisningen får man fortsätta hålla dem i förvar eller skicka dem till tredje land, säger Katja Nyberg till Nyheter idag. Och som Hanif Bali, påminner hon om att männen när som helst är fria att lämna landet.

Regeringen behöver ta hand om det här, men de lägger sin energi på att markera mot SD och skriver att de vill krossa facket och den svenska modellen. Inte med en stavelse nämner Socialdemokraterna de senaste dygnens bombningar, inte med en stavelse! https://www.facebook.com/socialdemokraterna/

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Islamisterna ska ut!

 1. Carl den 12

  Det är allt fler man skulle önska landsförvisa ut ifrån Sverige på en enkel tur utan retur och återvändo………..
  Önskar att några utav sittandes sympatisörer i regeringen kunde följa med dessa maktgalna individer så långt bort ifrån Sverige det bara går att komma !!!
  Och ni som har öppnat era hjärtan inför dessa och som trivs med militanta muslimer som ser ner på kvinnor, homosexuella och okejar djurplågeri.
  Det finns länder där dom lever efter alla sorters förtryck och sharialagar, som vi inte önskar ha här i Sverige som vi blivit påtvingade.
  Att vi flera generationer svenskar inte blivit tillfrågade om en folkomröstning när det gäller fortsatt invandring, beror ju på att vi i majoritet hade röstat emot.
  Vi önskar endast ha invandrare som studerar, arbetar och gör rätt för sig och det tycker även dom invandrare jag pratat med genom åren.
  Och det är ett högt pris dom skötsamma får betala med att bli misstänkligjorda pga att det finns och kommer ännu mer som är här för att leva på bidrag som gör allt annat än att bidra till landet.
  Och vi alla tvingas vara med och betala för killarna som bla står i och utanför Nordstan 5: an.
  Men, visst jobbar dom “flitigt” och samtidigt får försörjningsstöd.
  Pröva den någon svenskfödd och se hur lång tid det tar innan ni åker in på Skånegatan i Göteborg ???

  Calle har förfäder som landsförvisade sina bröder till bla Europa och Amerika pga att dom var missanpassade och var välkomna tillbaka när dessa bröder visat bot och bättring.
  Men i dessa fall, så är det utan tvekan inget tal på att dessa kriminella terrorister som gömmer sig i sina moskéer byggda på otrogen kristen mark, ska få en enda chans att stanna här………………………………………

  Svar
 2. Carl den 12

  En klassiker är att om det finns konflikter på en arbetsplats, så läggs mer utav tiden på fokus att bråka och skapa grupperingar som vi och dom.
  Istället för att göra ett bra jobb tillsammans och jobba för det som förenar istället för att bara motarbeta det man tycker olika i.
  Det här är riktigt moment 22 och som sedvanligt så är ju Svea rikes lagbok stor och tjock.
  Men det verkar inte gynna och hjälpa oss särskilt i en situation som är så klockren.
  Tror ingen vettig människa önskar ha dom här, förutom deras familjer och muslimska bekanta.
  Undrar hur deras försörjning ser ut, är det skattebetalarna som betalar notan här också ???

  Calle

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *