Johan Westerholm: Därför har inte Sverige en effektiv lagstiftning mot terrorism

IS-anhängare. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se®

Den svenska oförmågan att utvisa de sex utländska medborgare som bedöms utgöra ett hot mot rikets säkerhet har en historia som går långt bak i tiden. Men ytterst landar motståndet inom regeringen Löfven II. Regeringen har helt enkelt inte haft några som helst ambitioner att skärpa lagstiftningen. Tvärtom finns personer i statsminsiterns egen stab som bland annat vill göra stöd till Islamiska Staten lagligt.

Johan Westerholm

Läs i Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Johan Westerholm: Därför har inte Sverige en effektiv lagstiftning mot terrorism

 1. LEIF

  Sossarna har genom Imanerna fått mycket röstanhängare, vilket behövdes för att Löfven kunde bli statsminister. Imanerna styr sina islamiska medlemmar med järngrepp. Löfven vet också att Socialdemokratin kommer säkras för all framtid genom importen av muslimer då de säkerhetställer de nödvändiga rösterna när dessa flerbarns familjer ( snitt 4 barn per muslimsk familj ) röstar på Socialidemokraterna. Socialdemokraten ser rösterna i främsta rummet och inte de som byggt Sverige, som idag lever i total avsaknad av vad de hoppas på skulle vara en trygg Pensionärs tillvaro. Denna total förlamning av aktivering av åtgärder skapar en mycket splittrat Sverige, där Svenskarna blir egoister. Rädda det som räddas kan. De rika Svenskarna kan alltid flytta från obekväma kvarter, men fattig pensionärerna får lida till Bitter End.

  Svar
 2. Berra Fors

  Stefan Löven och hans idioter i riksdagen är vänligt inställda till islamister vilket är för jävligt. Dom går före Sverige och Svenskarna. Detta vansinne måste få ett slut nu innan Sverige går åt helvete helt. Konstigt att 6 st parasiter som är farliga för rikets säkerhet går före Sveriges säkerhet.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *