Misstänkt farligt föremål hittat i Nosaby under gårdagskvällen

Av | november 5, 2019

Vid 21-tiden under gårdagskvällen larmades polisen till stadsdelen Nosaby i Kristianstad efter att en privatperson larmat om ett misstänkt föremål. När en polispatrull kom till platsen så tog de foto på det misstänkta föremålet och sände bilderna till Nationella bombgruppen för bedömning skriver polisen på sin hemsida. Nationella bombskyddet beslutade att åkta till platsen för att undersöka föremålet och när de undersökt det på platsen så bedömde de föremålet som skarpt och de tog med sig det från platsen.
Polisen har ingen misstänkt i ärendet men har upprättat en anmälan om försök till allmänfarlig ödeläggelse.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/bombskyddet-i-kristianstad-tog-med-sig-foremal/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *