Okänd man i 25-årsåldern hittad livshotande skadad efter misshandel i Eslöv

Av | november 5, 2019

En man i 25-årsåldern hittades sent på måndagskvällen svårt misshandlad i Eslöv. Enligt Region Skånes presstjänst är mannens skador livshotande. Polisen som larmades till Eslöv vid 22,30-tiden säger att mannen som hittades mitt på gatan ska ha fått stickskador efter kniv och att de fick påbörja med att ge honom första hjälpen i väntan på ambulansen. När ambulansen sen fört bort mannan till sjukhus för vidare vård så började polisen sitt utredningsarbete.

Polis sändes också till sjukhuset för att försöka få uppgifter om eller från den skadade mannen som ännu så länge inte är identifierad.
Detta medan polisen på plats spärrade av platsen för brottsplatsundersökning där de bland annat använde spårhund. Det har också genomförts vittnesförhör där det framkommit att en bil ska ha setts lämna platsen efter misshandeln. Senare under natten hamnade polisen i en biljakt med en bil som de till en början trodde var kopplad till misshandeln, men så var inte fallet.

Ännu på tisdagsmorgonen har polisen ingen gripen eller misstänkt för misshandeln.
Så hur ser det ut med tryggheten och säkerheten där ute i verkligheten?
Ja, det kan man verkligen fråga dig då det knappt går en enda dag utan att man läser om ett eller annat överfall eller misshandel med stickvapen eller kniv inblandad.
Så än en gång, hur ser det ut med tryggheten och säkerheten i vårt land?

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/man-misshandlad-i-eslov
https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/man-hittades-grovt-misshandlad/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *