ISLAMISM. Sätter skräck i medborgarna 

Vi har ännu inte kunnat processa det faktum att sex  radikala islamister släppts fria, trots att Säpo klassar dem som säkerhetshot, och borde sitta inspärrade. Det är något i hästväg och visar det haveri vi står i. 

“Nu är de tillbaka i predikstolarna, där de kan värva fler till sin våldsbejakande, salafistiska lära. På bilder som kablades ut i helgen ser man hur den ökände Abo Raad välkomnades tillbaka till Gävlemoskén med ”kramar och hyllningar”. Han var tidigare ”shariarådgivare” åt den skattefinansierade sajten muslim.se – som bland annat förespråkade dödsstraff för homosexualitet och skrev att muslimer inte får bli vänner med icke-muslimer.” https://www.expressen.se/ledare/linda-jerneck/islam-har-kommit-till-sverige-for-att-stanna/?fbclid=IwAR0zpS0RrxC_2ZuprjJ_wCKeS-fMVZsrfHPFlzaUD-VPt0TJfq7VmR8tbfE

Avlyssning och regelbundna besök känns knappats betryggande. Det är inte enbart imamerna som är ett hot, utan också personerna i miljöerna kring de här människorna som kan göra något.  Och som de jublar just nu, liksom imamerna som kan fortsätta förespråka sin salafistiska tolkning av islam. 

Nu har även en terrordömd släppts ur förvaret. Den 46-årige uzbeken David Idrisson som togs i förvar på uppdrag av Säpo i somras släppts på fri fot av regeringen. Men även han lan inte utvisas trott utvisningsbeslut. 

https://nyheteridag.se/regeringen-oppnar-dorrarna-sakerhetshotet-david-idrisson-slapps-ur-forvar-trots-utvisningsbeslut/

Om personer som utgör ett hot mot rikets säkerhet inte kan utvisas, borde rimligen inte resultatet bli att man bara släpps och fritt kan ägna sig åt det dessa individer ägnar sig åt. det är rent vansinne att de hålls i förvar, inspärrade helt enkelt. I vilket annat land är det här förfarandet inte acceptabelt, att personer som klassas som ett säkerhetshot, säkerhet går före svenska medborgares säkerhet. Hade Stefan Löfven gjort det han borde ha gjort som statsminister hade vi redan haft en lagstiftning på plats som förhindrat att de bara släpps ut i samhället igen.

Inget av det här är dock särskilt konstigt. Vi har en statsminister som brister i respekt för precis allt. Han är  mer intresserad av det politiska spelet. Han bryr sig inte heller vår demokrati. Löfven uppvisar en sådan arrogans mot svenska medborgare att det häpnar. 

Det har naturligtvis funnits mängder med sätt att markera mot radikal islamism i Sverige men eftersom Löfven inte på något sätt ville stöta sig med sin nya väljarbas blir hans tystnad istället ett stöd åt det imamer som Abu Raadi förespråkar. Det är fullkomligt vidrigt. 

Det finns inte längre tveksamheter, svenskarnas trygghet är inte lika viktigt som terroristernas. Och jag tror mig veta varför. Om man som Löfven kohandlar med väljares röster och ger en viss väljargrupp en särställning 

https://www.expressen.se/nyheter/ar-ett-hot-mot-rikets-sakerhet-nu-ar-han-tillbaka-i-mosken/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “ISLAMISM. Sätter skräck i medborgarna 

 1. Carl den 12

  Daniel Kindberg fick 3 år…………………………………………………

  Calle som undrar om även Justicia har tagit semester med regeringen och sitter långt bort på en paradisö med var sin paraplydrink🐯

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *