Fem sjuktransportbilar uppbrända i Salem under tisdagsnatten

| 6 november, 2019

Det brinner bilar nästan var dag i Sverige. De senaste dygnen har det brunnit många i Salem och Fittja. Närmare bestämt har nio bilar förstörts sedan natten till i tisdags. Vid den första branden som var i Salem så förstördes fem sjuktransportbilar. Detta trots att brandvärnet var på plats kort efter att branden rapporterats in.
Nu frågar man sig varför där är någon som sätter fyr på sjuktransporter?
Är det bara för att se bilar brinna som de som gjort detta gör det eller finns det någon annan orsak?

Vid Salem-branden så var det en förbipasserande som larmade. Även närboende vaknade av branden. En av de boende berättar att han vaknade av att det stack i halsen, han trodde först det brann i lägenheten men när han hörde däckexplosioner så förstod han att det var bilar som brann. Han såg även bränderna från lägenheten. Polisen har ännu ingen misstänkt eller gripen för den anlagda branden. Polisen har inga spår att gå på efter bränderna men de har rubricerat den som mordbrand.

https://mitti.se/nyheter/bilbrand-salem-sjuktransportbilar/?omrade=botkyrkasalem&view=app

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Fem sjuktransportbilar uppbrända i Salem under tisdagsnatten

 1. Carl den 12

  Och här försvann min kraft och ork att ens gå in och kommentera.

  Calle sänder återigen ett stort SOS hjälp oss någon därute !!!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *