Löfven föreslår: Nyanlända kan rensa stränder och vandringsleder

Av | november 6, 2019

Benjamin Dousa (MUF):

“En familj med fyra barn i Stockholmsområdet som lever på socialbidrag får 33 014 kronor/mån. Om en av föräldrarna börjar rensa stränder, minskar den samlade inkomsten till 32 994 kronor enl RUT. Sverige behöver ett bidragstak, inte en statsminister som vädrar sina tankar.”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 

7 reaktion på “Löfven föreslår: Nyanlända kan rensa stränder och vandringsleder

 1. Berra Fors

  Stefan Löven verkar vara en man som tar sitt jobb på stort allvar och stort ansvar. (ironi). Ännu ett bevis på att Sveriges statsminister är en stor nolla utan verklighetsuppfattning. Ljuger och trallar som om det inte finns en morgondag som vanligt. Sverige blöder men det verkar inte regeringen märka.

  Svara
 2. Bernt Wadman

  Vilket nytänkande. Man blir djupt imponerad av regeringschefens kreativitet.

  Svara
 3. Admir Gadzo

  Helt rätt.Tycker att personer som lever på bidrag måste visa för Svensk samhälls att dem jobbar att få bidrag inte sitta hemma och skaffa många barn.Om dem inte vill jobba tycker att dem behöver inte bo i Sverige.

  Svara
 4. Rodrigo

  Detta är ett hån! Jag är gymnasielärare och efter skatt har jag drygt 27000 kr i plånboken. Jag är ensam och har mina 3 barn varannan vecka. Mina pengar ska räcka till allt och dessutom betalar jag av en studieskuld efter 5 år på universitet. Samtidigt får arbetslösa människor med 4 barn i en familj 33 000 spänn. Jag skulle aldrig vilja byta min tillvaro med en tillvaro i bidragslivet men detta är ett hån, ett slag i ansiktet..

  Svara
 5. Kenneth Ljung

  Ja det var ju kul idé , undrar hur man städar på vintertid.
  Kan inte herr statminister visa det , så alla kan se och lära.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *