Tino Sanandaji: Välkommen till spännande nya Sverige, som visserligen inte är lika trivsam…

Av | november 7, 2019

En del är missnöjda, men ingen kan förneka att nyhetsflödet har blivit mer oförutsägbar och varierat. Gamla trista Sverige brukade diskutera löneförhandlingar, procentsats på mellanöl och bidrag till knattefotbollen, medan vi idag på en given vecka kan låta oss stimuleras av exotiska rubriker som:

• “Islamist-rektorn förde ut skolpeng till utlandet. Abdel Nasser El Nadi har fört ut mångmiljonbelopp…Vetenskapsskolan, som fått 275 miljoner i skolpeng sedan starten, har även fört över stora belopp till en bank i Saudiarabien”

• ”Nio bilar har förstörts i bilbränder i Salem och Fittja de senaste dygnen. I Salem brann flera rullstolstaxibilar…Jag vaknade av att det stack i min hals. Jag trodde det brann i min lägenhet. Sedan hörde jag däck som exploderade”

• Ledare: ”Bombdåden i Sverige saknar motstycke”

• ”Sveriges nationalsång stryks ur nya kursplanen. I december lämnar Skolverket in sitt förslag till ny kursplan i grundskolan till regeringen”

• ”Tunga kritiken mot de nya kursplanerna – där nationalsången försvinner. Skolverket bör dra tillbaka sitt förslag på ändrade kursplaner för grundskolan. Det anser Skolinspektionens tidigare överdirektör Hans Albin Larsson”

Välkommen till spännande nya Sverige, som visserligen inte är lika trivsam, men där politiker och aktivister i myndigheter arbetar hårt för att ni aldrig ska sakna samtalsämnen till morgonkaffet.

Tino Sanandaji, på Facebook 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

En reaktion på “Tino Sanandaji: Välkommen till spännande nya Sverige, som visserligen inte är lika trivsam…

 1. Carl den 12

  Eller hur Henrik👑& Tino👑

  Calle som tappat suget totalt, att se på skräck- eller katastrof- filmer numer.
  Gränsen för kaos och katastrof i verklighetens i Sverige år 2019 har gjort, att man aldrig mer kan konsumera den sortens film.
  Då verkligheten har gått om Hollywoods produktion och vem tittar på dokumentärer om droghandeln när man kan passera Nordstan i Göteborg………………….

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *