Avsätt regeringen nu!

När islamistrektorn Abdel Nasser El Nadi (som anses av SÄPO vara hot mot rikets säkerhet) sålde Vetenskapsskolan i Göteborg förband sig den nya ägaren att betala 250 000 kronor/månad till hans bolag Kunskapsmakten AB fram till 2028. Avtalet innebär att 500 kronor från den elevpeng som skattebetalarna ger för varje elev på skolan kommer betalas ut till bolaget fram till den 1 januari 2028. Det framgår av köpeavtalet och de intervjuer som Skolinspektionen gjort i utredningen av skolans nya ägare. Det handlar om våra skattepengar! Doku.nu

I Nereby, ett statligt ungdomshem, har de senaste åren har haft minst fem anställda med kopplingar till antidemokratiska salafistiska rörelser, enligt ledningen. Det här är helt sjukt! Sverige behöver politiker med vanligt bondvett och mod. Men så här går det när naiva politiker med svårartat behov av att visa “allas lika värdighet” ska styra ett land. Och nåde den som sagt någonting om att det är fel. De har målats ut som farligare för vårt samhälle än islamisterna. Hur många fler radikaliserade terroristsympatisörer jobbar med ungdomar på glid? I våra skolor? På våra sjukhus? Migrationsverket? Det kan ingen veta eftersom all kritik mot islamism i många år tryckt undan. Dagens Nyheter

Det räcker inte att Stefan Löfven gång på gång säger att det är oacceptabelt. Detsamma gäller för vågen av bomber. Socialdemokraterna har med all önskvärd tydlighet visat att de inte står upp för vare demokratin eller för vår trygghet. 

Stefan Löfven valde att lyssna på mer Miljöpartiet och islamitiska aktivister. Det är fullständigt surrealistiskt att vi har en statsminster som aldrig kan ta ställning mot islamister, brottslingar eller ens våldtäktsmän. 

Nu har det gått så lång att bomberna i Sverige jämförs med väpnande konflikter och krig i länder utanför Europa. Ja, jag vet att media och Stefan Löfven hellre vill tala om sprängningar, men det handlar faktiskt om bomber. Och syftet med dessa är kristallklart: sätta skräck i svenska medborgare och maximal förstörelse. 

Stefan Löfven kommer aldrig tala klarspråk om det som händer. Han kan nämligen inte det.  Genom att liera sig med Muslimska Brödraskapet har han bakbundit sina egna händer. Genom att ge makten åt Miljöpartiet har han frånsagt sig möjligheten att ta i med hårdhandskarna när det kommer till gängvåldet. 

Samtidigt kablar polisen ut att nu har den högsta tryggheten uppmätt någonsin. Det finns nog inte en svensk medborgare som tror på det. Vad man däremot inte berättar är att endast 36 procent av de tillfrågade i trygghetsundersökningen uppger att de anmäler det brott de utsatts för. Vad det handlar om är alltså  ett billigt fokusskifte från det som faktiskt händer i vårt samhälle. polisen.se

Jag är genuint oroad. Vi behöver politiker som vidtar kraftfulla åtgärder. Och som vågar visa ledarskap. Nu måste det vara slut med med Löfven ledarskap och JÖK:s flathet. Det har varit dags för länge sedan. Men samma sak gäller för oppositionen. Det duger inte längre med uttalanden om regering-Löfvens oförmåga. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *