Var är misstroendevotumet?

Morgan Johansson, på twitter

Nedan har jag jag samlat lite olika röster på twitter, alla säger samma sak.

Paulina Neuding: “Explosionerna och sprängattentaten i Sverige har redan normaliserats. Mediebevakningen är pliktskyldig och utan politiskt ansvarsutkrävande, skrev Paulina Neuding tidigare i veckan.”

Heberlein Ann: Om läget inte varit så bottenlöst sorgligt hade jag hånskrattat åt att Malmöpolisen hyllas för sitt brottsförebyggande arbete. Igår sköts en femtonåring ihjäl när han åt pizza vid Möllan. Femton år. Det finns inga ord.

Ebba Busch Thor: En lördagskväll på stan ska en tonårspojke på sin höjd oroa sig för att få sitt hjärta krossat, inte för att mista sitt liv. Så sorgligt, så onödigt.

Maria M Stenergard (M): Våldet vinner nu. Jag har förståelse för att ett seriöst lagstiftningsarbete tar tid. Men det måste påbörjas för att kunna avslutas. Var är viljan, var är engagemanget och var är jävlaranammat hos Morgan Johansson, Mikael Damberg, Stefan Löfven och övriga regeringen.

Oppositionsrådet Torbjörn Tegnhammar (M) efter ny skjutning och explosion i Malmö: ”Staten måste gå in med all sin kraft”

MUF-ordföranden Benjamin Dousa anser att regeringen har tappat kontrollen: ”Moderaterna och andra partier i oppositionen borde rikta ett misstroendevotum mot Morgan Johansson och Mikael Damberg.”

Hanna Gadban: Man ser inte längre fram emot helgerna. Oavsett om man bor i Malmö, Stockholm eller Göteborg. Våldet är ett faktum. Tryggheten är bortblåst. Maktlösheten är enorm. Förtvivlan gör så mkt ont. Politikerna blåljuger om framgånget och trygghet som inte finns. Tragiskt all detta…

Slutats: Morgan Johansson är som justitieminister ytterst ansvarig för att våldet bara ökat och ökat. Han är också ansvarig för att 63 procent av gängsamtalens förlag hamnade på remiss. Det är hög tid för Morgan Johansson att avgå. Jag ber en stilla bön om att de som har en starkare röst än jag, börjar kräva detsamma. Inget har förändrats sedan en nybliven mamma mördades på öppen gata i Malmö. I famnen höll hon sitt nyfödda barn.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *