Annie Lööf – hur understår du dig?

| 11 november, 2019

“Skjutningar, sprängningar och våld. Igår mördades en 15-åring, en annan har livshotande skador.” Stannar du aldrig upp och funderar över vad du säger och skriver, Annie Lööf? 

“Nu krävs politisk samling för att gemensamt pressa tillbaka det dödliga våldet. Hela rättsväsendet måste få de resurser som krävs för en trygg och stark rättsstat i hela landet.”  Din lösning Annie Lööf på de problem du varit med om att skapa är – politisk samling för att gemensamt pressa tillbaka det dödliga våldet. Vet du hur många gånger vi hört det komma ur din mun?

“Vi är många som är förtvivlade och frustrerade, rent ut sagt förbannade över utvecklingen. En våldsspiral som leder till att människor mister livet och det är långt ifrån första gången de senaste åren.” Hur understår du dig Annie Lööf? Har du ingen skam i kroppen? Det här är på dig Annie Lööf. Det är du och dina medlöpare i riksdagen som är arkitekterna bakom det Sverige vi tvingas leva i idag. Det är vi medborgare som råkar illa ut, inte du Annie Lööf.

“Jag känner med de anhöriga som denna helg mist sin son. Nu krävs politisk samling och handling, för att gemensamt ta ansvar och ge rättsväsendet de resurser som krävs för trygghet i hela landet.” Och här kommer verkligen hycklerskan Annie Lööf till sin rätt. Att du har mage att över huvud taget yttra dig i denna fråga visar bara vilket förakt du visar det svenska folket.

Jag tycker vi pratar lite om gymnasielagen nu Annie Lööf, när jag nu ändå är inne på all skit du ställer till med. Den som du låg bakom tillsammans med de övriga landsförrädarna i S, L, MP samt V.

7 417 personer fått uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Av dem är 99 procent män. Kvinnor och barn är totalt 93 individer (1,3 procent).

6 833 personer (92 procent) med gymnasieamnesti är från Afghanistan. 263 personer (3,5 procent) är från Somalia och 135 (1,7 procent) från Etiopien, vilket framgår av Migrationsverkets statistik.

Lagen ger dessa personer som fått avslag på sin asylansökan möjlighet att ändå stanna i Sverige – om de studerar. Många begär nu förlängning av sitt uppehållstillstånd utan asylskäl.

– Gymnasielagen har kortslutit sig själv, säger Anders Knape, ordförande på SKL.

– Vi har låtit dem trampa vatten och kämpa med ett mål som de inte har förutsättningar att uppnå, säger Anders Knape vidare.

Vet du Annie Lööf, vi är gigantiskt trötta på dig och din politik. Allt du tar i blir till sand.

Jan Ove Malmgren

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2730242863693889&set=a.140680919316776&type=3&theater

Bild: Jonas Ekströmer/TT


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *