Löfven bör avgå, liksom JÖK

Annie Lööf.

Alice Teodorescu Måwe skriver på twitter:  “Tänk om fler hade skrivit om samhällsutvecklingen i stället för att oroa sig över Sverigebilden och ”granska” de ledarsidor som tog frågorna på allvar när problemen var mindre än i dag. Som inte hade gjort frågorna om integration, trygghet och lag till en fråga om höger/vänster.” Teodorescu på twitter

Allt handlar om en ovilja och en tro om att SD var det största problemet. Man har relativiserat det sexuella våldet, förminskat barns utsatthet i samhället, ljugit om statistik, blundat för den växande kriminaliteten. Den misstro som riktas mot svensk politik är i lika hög grad riktad mot svensk media. Det är allvarligt och säger mer om de politiker som ägnat sig åt fulspelandet än det gör om något annat. 

Ändå fortsätter det, fulspelandet men nu förtäckt i långa analyser där man erkänner att svensk politik hanterat det mesta uselt. Gunnar Hökmark exempelvis som skriver att Stefan Löfven bör avgå. Bra tänker många när de läser det, men sedan kommer det, antydningarna om att SD är problemet, om hur de är extrema, populistiska och främlingsfientliga som drar nytta av svensk politiks oförmåga att hantera såväl det Nya land de bygger som framväxten av ett nytt parti som vinner alltfler väljares stöd. Gunnar Hökmark

Annie Lööf är en av de värsta. Under det senaste året har många kloka väljare kritiserat henne. Hennes uppträdande, dels mot väljare som hon ber krypa tillbaka under den sten de kom ifrån, dels mot det politiska arbete har avslöjat hennes egoism. Flera av de politiska beslut som tagits med henne som pådrivare har varit förödande för svensk politik och vårt samhälle. Exempelvis den utdragna regeringsbildningen som så fullständigt visade upp ett sjukligt maktbegär, och afghanamnestin. Det Goda Samhället

Lööfs bevekelsegrund i politiken är hatet. Ett hat hon ofta pyser över på väljarna. Hon driver ett cyniskt politiskt spel. Hon vill krossa SD och socialismen på samma gång. Lööfs ociviliserade och ständiga utbrott som får varje kotte att undra vad hon pysslar med är numer vardag. Med JÖK satt hon sista spiken i kistan för Stefan Löfven. Vad hon däremot inte tycks förstå är att den spiken även gäller för henne. 

Nåväl. Det är hatet mot SD och svensk politisk oförmåga att hantera det Nya land de ville bygga som lett fram till den mycket allvarliga kris vi befinner oss i. Det är också grundorsaken till att dödsskjutningar, bombdåd, våldtäkter, antisemitism, extremistisk islamism och det grova våldet mer eller mindre kan existera och växa tämligen ostört i samhället. Men, allt börjar med och slutar med invandringen. Boork på twitter


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

11 reaktion på “Löfven bör avgå, liksom JÖK

 1. Roger julin

  Vad gör fler poliser för nytta, när våra korrupta domstolar vägrar dömma dom till utvisning och indraget put ? Vi kan ha 4 miljoner poliser, det kommer inte göra någon nytta. Byt ut personalen i våra domstolar,våra dommare. Mot hederliga och som sätter sveriges bästa först. Det borde vara det första uppdraget.

  Svara
  1. Tommy Nordström

   Det är inte domstolarna det är fel på. De dömer efter de lagar vi har. Du skall skylla på våra politiker i riksdagen. Det är de som stiftar lagarna! Domstolarna måste döma efter de lagar som riksdagen har beslutat. Alltså var vänlig låt bli att skylla på vårt rättsväsen, Tack!

   Svara
 2. Bo Linder

  Annie Lööf blev förbannad på Jimmie Åkesson i en TV debatt när han sa att mellan östern folk inte är som oss!
  Alltså är Annie Lööf som dem!

  Svara
 3. Ulf

  Inte en chans att Löfven avgår eller att Lööf ger upp.De kör hellre Sverige ned i botten,av rent trots och princip. De skiter fullständigt i utvecklingen bara de får sitta kvar vid den sk makten.Enda chansen är M,Kd och Sd samarbete annars finns ingen majoritet som bekant. Att hoppas på svikarna i L och C är önsketänkande,de sitter i husse Löfvens knä och skäller på kommando.De bryr sig inte i Sverige längre,de ser bara globalism ,och ingen egen befolkning har minsta betydelse för dem.De föraktar sitt eget folk och Svenskarna.

  Svara
 4. Tomas

  Tommy Nordström. Jag är inte så säker. Tyvärr verkar det finnas politiskt färgade individer även inom domstolarna. Se bara den vänsterstyrda kvinnliga åklagaren som för ngn vecka sedan anmäldes för bristande objektivitet, och en tydlig partipolitisk agenda i sin yrkesutövning.

  Svara
 5. Mats joansson

  Ja så sjukt detta land blivit varenda myndighet är helt körda korupt till 100%

  Svara
 6. Roland

  Annie Lööf blir inte nöjd förrän Sverige tagin in 30-40 miljoner invandrare (duktiga entreprenörer).
  Vi har politiker och väljare som inte klarar av konsekvensanalys, tyvärr.

  Svara
 7. Berra Fors

  Har alltid trott att Sverige var ett demokratiskt land men valet 2018 visade politikerna att det inte var så. SD försökte samarbeta med andra partier men fick kalla handen från alla partier. Stefan Löven är så maktkåt att man blir mörkrädd. Tydligen bättre att förstöra Sverige än att försöka samarbeta med SD. Socialdemokraterna bör nog tvätta sitt eget arsel först innan man gräver i andras. Att MP har så stor makt övergår mitt förstånd. Helt jävla sjukt beteende av en så värdelös regering att behandla Sverige och Svenskarna som dom gör just nu.

  Svara
 8. Tommy

  Är förbannad på det sätt regeringen suger ut oss lågavlönade och medel svensson på bensin/ disel skatt för klimatet. Trafikskatt på bilar som ingen lågavlönad har råd med o framförallt tro oss kunna köpa en elbil. Får reparera den gamla bilen som släpper ut massor med koldioxid. Kan inte hjälpa till med miljön när regeringen skattar ut större delen av befolkningen.
  Sverige står för 0.01 – 0.02 % av världens utsläpp, nu vill regeringen visa välden genom att vi svenska skall ta täten och skattedöda oss Svenskar för ca. 0.005% lägre utsläpp i världen. Urdålig och skamligt.

  Svara
 9. Per Erlandsson

  Så många som skriver nedsättande över vårt politiska styre och ingen som vet hur politik kan forma ett land.
  Enligt de föregående artiklarna borde de geniala och
  riktiga politikerna styra landet; m, kd ,och SD regera.
  Det måste vara något gift som har påverkat de individer
  Som inte ser hur de raserar vårt fina land med sona negativa artiklar. För övrigt så finns det inte någon Som kan prenumerera på vad som är sanning eller inte.
  Ni som har döpt edra artiklar till; projekt sanning är helt ute. För resten har ni rätt att tigga pengar. Har tillstånds
  myndigheten tillåtit det???

  Svara
 10. Ulf

  Raserar vårt dina land……….!! Det har Löfven och kompaniet under honom själva åstadkommit.Sd,M och Kd är vår räddning 👍🏻👍🏻🇸🇪

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *