Misstänkt rånare registrerad under åtta olika identiteter. Går någon av dem att utvisa?

Den 24-årige mannen sparkade en 16-åring i huvudet på centralen. När mannen greps visade det sig att han hade ett utvisningsbeslut, hade nyligen fått sin ålder uppskriven med sju år, samt att han hade använt sig av åtta olika identiteter i sina kontakter med myndigheter. Går nån av dem att utvisa?

En sak vet vi, och det är att Sverige inte ett föredöme i Europa när det kommer till invandring och integration. Snarare betraktas vi som ett varnande exempel och tyvärr ser det inte ut som att regeringen är beredd att ändra på situationen. Men framför allt har svensk politik lurat och bedragit folket.

Politiken har förvandlats till en sandlåda. Massor av sand att kasta på såväl sina politiska motståndare som på väljarna. Ingen som egentligen gör något. Politiker tycks mest vilja sitta i sandlådan och gräva än här och där och smutskasta. Under tiden kan någon misshandla en annan person med en identitet, göra om samma sak med annat identitet.

Sydsvenskan


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Misstänkt rånare registrerad under åtta olika identiteter. Går någon av dem att utvisa?

 1. Siv A

  Nu får det vara nog.Vi kan inte hålla på att dalta med alla dessa busar och banditer..skicka hem dom med enkel biljett omedelbart.sluta ge dom mat och social pengar.. VI HAR JU INGET att säga till om..i vår pensionärs förening har vi alla bestämt att rösta på Jimmy Åkesson den enda som bryr sig i oss gamlingar
  MVH Jytte A

  Svar
 2. Peter

  Är det ngn som kommer ihåg 90 talet ev from ,85? Jag gör Mycket pga personligaskäll. Vi hade,Militär Ligan,MC kriget där man inte hade typ små pistoler bara. Riktiga militär Granat kastare,Haubits mfl Mycket Tunga vapen! Stureplans morden,Malexander o avrätningen av 2 SVENSKA POLISER.FALUN MASSAKERN 7 DÖDA,MORDBRANDEN I GÖTEBORG 65-70 DÖDA. + EN J MASSA TILL! Var Det Vekligen Lugnare,bättre DÅ?

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *