Så köps och säljs ungdomsmorden

En skrämmande läsning om ett Sverige få av oss trodde någonsin skulle växa fram här. Nu har det gjort det och det är uppenbart att vi har att göra med människor som står långt ifrån den Värdegrund som är så viktig.

När jag läser om de grymheter som beställts kan jag inte förstå dem. De händer likväl: ”Son avensjuk javal de va samma sak han gjirde på mi han anklaga mig for o ha treffat hans tjej sen han forsokte fo mig ti rg men jag hann fore o hogg han”.

Fruktansvärt och fullkomligt vansinnigt men vilka är dessa unga män? De kan omöjligt ha gått eller ens går i skolan. Vad gör de på dagarna? Förutom att planera nästa mord?

Varför flydde inte mordoffret på Ramels väg från Malmö och Rosengård? En övertro på att det värsta aldrig ska hända en själv? Kanske men jag anar också den svenska flatheten. Den som gullar och försvarar unga arga män som är beredda att förlora allt, till och med livet.

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *