Linnea Claeson fortsätta sprida lögner om SD och deras väljare.

Linnea Claeson en riks-feminist som svartmålar män samtidigt som hon påstår att hon står upp för jämlikhet. Henne så kallade aktivism har inför öppen ridå börjat att krackelera, men det hindrar vare sig henne eller AB att fortsätta sprida lögner om SD och deras väljare.

Linnea är en påkommen mytoman och plagiatör, ändå ges hon utrymme att skriva strunt i AB. Det säger en hel del om Aftonbladets tondövhet. Vad vill de uppnå?

Linnea Claesson hade med sin idrottsbakgrund kunnat bli en stor förebild för unga kvinnor. Hon gick tyvärr vilse i feminismens hat och valde lögnens väg. Hon blir därför i nästan alla sammanhang hon ingår avslöjad som mytoman. Och därmed döms hon till historiens sophög. Det är samtidigt tråkigt att se, hur en kvinna som kunde gjort så mycket viktigt, valde så fel i livet.

Samtidigt är det allvarligt det Linnea håller på med. Genom att ljuga om övergrepp bidrar hon till att förstöra trovärdigheten för kvinnor som utsatts för trakasserier och sexuellt våld.

Lögnerna Linnea skriver om SD talar för sig själv. Med lögnen som vapen och argument fortsätter hon och AB dra ner svensk politik i en ankdamm.

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *