Morgan Johanssons viskning under invandringsdebatten: ”För mig spelar det ingen roll”

“I fredags överlevde justitieminister Morgan Johansson (S) en misstroendeomröstning i riksdagen. Nu är Johansson åter i rampljuset efter att ett videoklipp med honom blivit viralt. I en invandringspolitisk debatt mot Richard Jomshof (SD) i riksdagen hörs hur Morgan Johansson viskar för sig själv: ”För mig spelar det ingen roll” efter att Jomshof listat en rad olika våldsdåd.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 tankar på “Morgan Johanssons viskning under invandringsdebatten: ”För mig spelar det ingen roll”

 1. Mannen

  Vad är det för fel på morgan Johansson,han skiter i allting,det är därför Sverige ser ut som det gör nu, men det är samma skit med Stefan löfven…. Vart är Sverige på väg??

  Svar
 2. Jan-Ove Freidlitz

  Det måste till en förändring. Regeringen måste snarast avgå. Vi skämmer ut oss för hela världen. Vi har partier som verkar kunna takla problemen vi har i Sverige nu. Låt dessa försöka.

  Svar
 3. Kalle kanin

  Avgå Löfven och Morgan Johansson. Ni har förstört landet tillräckligt. Nya stadsministern heter Jimmie Åkesson.

  Svar
 4. Denny Karlsson

  M, SD och KD ta på blåbyxorna nu. Det är ett helvetes svårt jobb som väntar. Det måste väldigt snart tas beslut om hela rättssamhället, migration ( invandring, asylsökande anhöriginvandring och ekonomisk jobbinvandring) skattebetalarna betalar också pengar till föreningsliv direkt kopplat fundamentalister, Is anhängare. Är vi smarta tar M statsminister posten, SD justitie posten samt KD på Inrikes posten. Det bör göras oavsett antal röster. Sverige Måste totalsaneras från ett totalt förfall. Troligtvis det viktigaste arbete ngn politiker har ställts inför. Sossarna äger samhällsstrukturen , dom har förgiftat detta land. Dessa partier Måste enas om ett fundamentalt baspaket, dvs. Migration, rättsstaten, försvar, sjukvård, skola och vi måste inse att miljö måste finnas med i basen. Sossarna gömmer sig bakom internationella konventioner, ett korrupt FN och vår egen grundlag. Vi Måste ändra regler och lagar , bryta konventioner som bara Sverige följer och dra ned på Miljarder som Sida sprider ut till vansinniga projekt. Minska bidragen till invandrare som är högst i världen. Utvisa vid grov kriminalitet, och kom aldrig tillbaka. Utvisa hela kriminella familjer och klaner. Höj straffen med 300% ( berör bara 1% av oss, dvs. brottslingar) Fängelse kläder, inga rabatter. En mördare kan oavsett tillvägagångssätt sitta inne tills dom är 90 år.
  Sluta lägg miljarder på återanpassning då det bevisligen inte hjälper ett dugg. Våldtäkt bör innebära minst 20 år i finkan och kemisk kastrering. Det är dags att ngn väldigt snart pekar ut en helt ny vision för detta land. De invandrare som fattar våra lagar och värderingar och respekterar dessa, skall vi hylla och tacka för ni behövs. Men för fan uppfostra era barn, lär er svenska. Sedan får ni tro på vilken gud som helst, men pracka inte på andra dessa tokigheter. Demokrati ja! Frihet ja! Bedragare i alla dess
  Former, bidrags fuskare skall givetvis straffas, det Finns ingen
  Annan väg. Rasism NEJ! Men dölj inte vem som i huvudsak begår brotten i detta land, Göm inte detta faktum. Hyckla inte. Det är
  Läge städa upp 60 års vanstyre. M, SD och KD gör detta nu! Sträva inte efter partipolitiska poänger! Gör det för att rädda detta Land, rädda Sverige! Det måste till en tydlig samlad front för att lyckas. Det är mkt allvarligare än vi tror nu. Vet inte om nyval är möjligt, men börja samarbeta Nu!! För svenska befolknings skull, våra barn och kommande barnbarn. Ner med huvudet i axlarna, stryk detaljer och små löjligheter, ni har ett otroligt viktigt jobb framför er.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *