2891: Endast uppmärksamheten räknas

| 22 november, 2019

Vi vet att värdegrunden har blivit det älskade objektet för att skapa en affekterad rörelse bland betraktarna. Vare sig det rör sig om ett angrepp eller ett försvar. Den lilla filmen från Staffanstorp är ett utmärkt exempel på hur lite det behövs för att sätta hjulen i rullning. En i för sig hopplös film men frågan är om producenterna har räknat på den uppmärksamhet som man trots allt kunde räkna med.

Värdegrundsklimatet har dock nått en punkt där vinsten vid dåligt uppförande är större än förlusten. Frågan är om det längre spelar så stor roll vad man tycker. Möjligheten att demonstrera sin rättrådighet finns alltid och tillräckligt många indignerade debattörer tog tillfället. Clas Ohlson tog också tillfället i akt att visa upp sig (Expressen). Hade inte anstormningen kommit hade det inte blivit något som helst. Nu fick man 264 000 intresserade på YouTube.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *