2893: Hållbart

| 25 november, 2019

Uppföljningen av statsministern mindre lyckade framträdande är ännu ett led i den smärtsamma frågan om invandring och asylpolitik. Och den har spätts på med en svenskregistrerad minister i Irak. Under många år framställdes invandringen som en synnerligen lönsam verksamhet men den analysen visade sig enbart vila på några lösa förhoppningar. Det tog dock lång tid innan frågan ens kunde diskuteras offentligt. Så kom brottsligheten och budet är från försvarsalternativet att, som t ex Anders Lindberg (Aftonbladet) och statsministern menar ”enligt forskningen är klass och segregation de viktigaste orsakerna till varför vissa människor hamnar i utanförskap och brott.”

Jovars, det kan säkert vara riktigt. Men det är inget egentligt svar. Hur uppkommer i det här fallet ”klass och segregation”? Naturligtvis genom en invandring som man inte klarar av att integrera. Det har man dessutom vetat länge men utnyttjat makten att tysta ner kritiken och hoppas på ett under.

Betydligt enklare hade varit att långt tidigare lägga alla korten på bordet och sedan komma fram till vad som skulle en, som det heter, ”hållbar” lösning. Nu blev det istället en hållbar lösning för SD.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “2893: Hållbart

 1. Carl den 12

  Regeringen kan inte samarbeta med SD fast att flera väljare uppenbarligen tycker att dom bör göra det.
  Men vi samhällsmedborgare tvingas brottas med kriminella och deras hot och våld på gator och torg.
  Om övriga i regeringen inte slutar att arbetsvägra ihop med invalda politiker och partier.
  Så kan det komma en dag som inte SD önskar samarbete med er övriga.

  Calle som hälsar er motsträviga politiker, att ni har med erat prestige utav trots gjort att SD kan sitta lugnt ner i båten medans era besvikna väljare har simmat över till SD båt i hopp om att rädda det som räddas går…………….
  PS🙏

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *