Kloka Socialdemokrater finns därute

Stefan Löfven vill inte dra paralleller mellan invandring och brottslighet. Men för S-toppen Jimmy Jansson, kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, är kopplingen glasklar. Att Miljöpartiet vill ha en fortsatt generös flyktingpolitik kallar han ”verklighetsfrånvänt”. -Det är för mig helt absurt, säger Jansson.

Och visst är det absurt. Än mer absurt är att MP tillåts styra en av våra mest avgörande frågor, och det genom att hota.

Jansson säger också att har rätt bra koll på vilka individer som hamnar i gängvåld, vilka socialtjänsten måste kliva in och ta hand om, vilka familjer som kraschar och vilka individer det är som polisen måste ha span på. Han förstår också att Eskilstunas stora flyktingmottagande, påverkar staden: -Vi har 6 500 arbetslösa i Eskilstuna. 4 300 av dem är utrikesfödda, och kraven på arbetsmarknaden ökar konsekvent.

Jag håller inte med om allt Jansson säger. Det är såklart inte fel på invandrarna men jag tror att de kulturella skillnader spelar en stor roll och att det ställs för lite krav. De ska oavsett vad betraktas som offer och majoriteten måste förminska sig själva och göra avkall på sådant som faktiskt skulle hjälpa invandrares möjligheter att bli en del av samhället på ett hälsosamt sätt.

Läs mer här i Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *