Jens Ganman: WAKE UP, A**HOLES

Av | november 28, 2019

“Det finns en scen i The Simpsons när Homer sjunger och dansar: ”I AM SO SMART! I AM SO SMART! S-M-R-T! I mean… S-M-A-R-T!” Samtidigt som hans hus brinner i bakgrunden.

https://m.youtube.com/watch?v=wv4eTE0aUiQ

Det är dagens svenska socialdemokrati.

Anders Lindberg skriver bra idag om partiets problem att framstå som sympatiska.

https://www.aftonbladet.se/…/kara-s-ledning-valjarna-ser-er…

Och Lindberg har helt rätt.

Regeringen Löfven har misslyckats inte bara med politiken – man har därtill skapat en bild av sig själva som ett arrogant, tondövt, lättkränkt parti för människor som tycker att frågan om ett tredje kön står allra högst på dagordningen.

Löfvens obildade halsstarrighet, Strandhälls arroganta twittrande, Ygemans överklassiga högdragenhet, Dambergs lismande knytblusar, Magdalena Anderssons iskalla beskäftighet, Ylva Johanssons världsfrånvända: ”De får bygga!”…

https://www.gp.se/ledare/de-får-bygga-1.99199

…och inte minst: Morgan Johanssons obegripliga vana att bjäbba emot vanliga människor som är trötta på att deras barn blir rånade, deras bilar uppeldade, deras trapphus sprängda…

Newsflash S: det här är INGEN smart taktik – alltså att reflexmässigt trycka upp statistik som ”bevisar motsatsen” i ansiktet på brottsutsatta människor.

Det är bara att lägga sig platt:

”Förlåt. Vi har misslyckats. Nu ska vi hålla käften och lyssna på vanligt folk. Och vi ska lyssna länge för vi har inte längre nåt vettigt att komma med.”

…men istället fortsätter S att argumentera mot verkligheten. Allt medan Stefan Löfven och hans ministrar lyckas med konststycket att framstå som genuint osympatiska – detta i konkurrens med – nota bene – personer som Ulf Kristersson, Tobias Billström, Annie Lööf och SD-bängbulan Magnus Lebeck (ni vet han som tyckte att invandrare skulle skjuta sig själva).

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx…

Socialdemokraterna har nu två alternativ om inte SD ska krossa dem helt i nästa val:

1.Strypa invandringen till ett absolut minimum. Helst stänga gränserna helt.

2.Sänka ambitionsnivån med ”integrationen” till noll – och vara helt ärliga med att man gör det.

Jag gissar att inget av detta står på den socialdemokratiska dagordningen.

Mer troligt kommer man fortsätta att ösa in asylsökande i redan överfulla system och parallellt med detta hävda nåt fullständigt nipprigt som att ”Sverige ska ha Europas bästa integration innan 2025.”

W’allah.”

Jens Ganman på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 reaktion på “Jens Ganman: WAKE UP, A**HOLES

  1. Robert

    Regeringspartierna gör vad som helst för att behålla makten. Det liknar en sekt som vägrar att erkänna att det finns en verklighet, dom tror att dom kan skapa vilken verklighet dom vill i huvudet. Man kan inte argumentera emot religiösa människor. Snart har vi ett islamiskt parti också att kämpa emot, mörkret sänker sig över Sverige.

    Svara
  2. Berra Fors

    Mörkret faller över Sverige och fort går det. Regeringen importerar icke svensktalande analfabeter och försöker hjärntvätta oss att det är läkare, Ingenjörer, Rymdforskare och andra Högutbildade figurer som Sverige behöver. Dom kallar det arbetskraftinvandring. Men vem fan anställer analfabeter. Jag vet svaret. INGEN. Stefan Löven såg inte det komma. Men det gjorde vi andra normal begåvade

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *