Sverige har idag ett ständigt växande parallellsamhälle som vi har tappat kontrollen över.

Drygt 870.000 personer som inte är folkbokförda i Sverige har fått ett samordningsnummer för att kunna leva och verka här. I flera år har polisen och Skatteverket slagit larm om att runt 45 procent av dem inte har styrkt sin identitet, skriver DN. 

Är det här verkligen en ens nyhet? 

Vi vet ju att det inte nödvändigt för en asylsökande att styrka sin identitet för att kunna få ansökan godkänd. Migrationsöverdomstolen har i en dom sagt att identitet inte alltid är en avgörande faktor när det gäller att bedöma skyddsbehov. Svensk politik har för länge sedan kastat rättssäkerheten för Sverige överbord. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7165507

Sverige har idag ett ständigt växande parallellsamhälle som vi har tappat kontrollen över. Tusentals människor kommer aldrig bli en del av Sverige. Många som kommer  hit upptäcker snabbt att de kan leva sina liv här utan att ens tala svenska. De klarar sig med sitt eget språk i affärerna och om de behöver kontakt med samhället utanför deras samhälle, ja då erbjuds de tolkar vid kontakt med myndigheterna eller vården.

Och sedan har vi Muslimska Brödraskapet i Sverige. Ett nätverk som anser sig ha ett slags “uppdrag” att sprida en viss tolkning av islam.  På det viset vill man bygga upp ett islamiskt ”parallellsamhälle” som ska finnas i Sverige, men vid sidan av majoritetssamhället. Aktivisterna inom Muslimska Brödraskapet särbehandlas dessutom ständigt av svensk politik och svenska myndigheter. 

Låst artikel: 

https://www.dn.se/nyheter/sverige/inga-krav-pa-styrkt-identitet-for-att-fa-samordningsnummer/?fbclid=IwAR29fd-oDhHhLupPAi64Z5T7mwBlZ5Mvuo1JiDZ3hO7vg1wnS3beupliq2k


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *