2896: Moteldens svårigheter

| 1 december, 2019

Den irakiske försvarsministerns socialbidrag är en färgstark nyhet och blir dessutom ett inslag i invandringens kostnader och problem. Det är ingen bra nyhet för den hårda vänsterlinjen. Det krävs moteld men på sin höjd kan det nå upp till självtillfredsställelse. I alla fall försöker ETC att påtala obetalda studieskulder och kapitalistiska transaktioner som utan större framgång jagas av skatteverket. Dramaturgin och komiken saknas.

Richard Jomshof.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Representanter för partierna i riksdagen håller föreläsningar på Göteborgs universitet. Men när man kom till SD och Richard Jomshof blev det för mycket för många akademiker som startade ett upprop för att få stopp på det hela. Aviseringen om framträdandet gav upphov till ”rädsla och oro”. Fascistiska krafter, Ungern och Polen åberopas. Uppenbarligen hänger man inte riktigt med i strategierna eftersom sådana utspel är ett sätt att återigen omhulda partiet. Sätter man dessutom yttrandefriheten på spel har man inte mycket att vinna. (Expressen)


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *